שיחות עם הברמן

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('9daf6fec-1366-4ba7-8c6f-c00e5ae2c932','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,33042,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('9daf6fec-1366-4ba7-8c6f-c00e5ae2c932','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,33042,'Image','');},7]]);})

היום, 24 בפברואר, אנחנו מציינים את יום הברמן הבינלאומי! אז שוחחנו ב'באר שבע נט' עם ברמן באר שבעי וותיק שסיפר על הדרך שלו בתחום, על המשקאות שהוא אוהב, טיפ לקוקטייל ביתי מנצח ולמה הוא הכי התגעגע בעבודה מאחורי הבר

יום הברמן הבינלאומי אותו אנו מציינים היום, 24 בפברואר, זו הזדמנות מצוינת להכיר קצת יותר את הברמנים שמאחורי הבר שמתגעגעים כל כך לחזור לעבודה. אחד מהם הוא מאור סולמון, ברמן באר שבעי שעובד כמנהל הבר במסעדת הספריה.

כששאלנו את מאור למה הוא הכי התגעגע בעבודה בבר התשובה שלו הייתה ברורה לחלוטין: "לאנשים חד משמעית!! יותר מדי זמן שלא פגשתי את הלקוחות הקבועים והפחות קבועים וכבר המון זמן שלא הכרתי פרצופים חדשים... מחכה לרגע שנפתח את הדלתות!".

קרדיט צלמים: דוד פנחבסקי, אולגה צרגורודצב, גליה אבירם

איך הגעת לעולם הברים והמסעדות?

"אחרי שהשתחררתי מהצבא עשיתי טיול קטן למזרח, חזרתי ועשיתי קורס ברמנים בבר מאסטר. אחרי הקורס עבדתי כמה חודשים בבר בBBB ובשלב מסוים החלטתי שאני רוצה לעבוד בבר שעובד עם יותר סוגי אלכוהול ומשקאות וכך הגעתי לקבוצת קמפאי. עבדתי בבר של מסעדת הקמפאי כמעט שלוש שנים ובשנה האחרונה אני עובד כמנהל הבר בספריה".

מה הקוקטייל האהוב עלייך כברמן? ומהצד השני, איזה קוקטייל בחיים לא תשתה?

"את האמת שיש המון קוקטיילים שאני אוהב אבל אחד שלא אוותר עליו בחיים זה כנראה נגרוני. קוקטייל שלעולם לא אשתה? את האמת שאני דיי פתוח לטעמים ולא פוסל בדרך כלל מראש, אבל כנראה שלא אשתה שוב גיבסון... כנראה שבצל במשקה זה לא הקטע שלי".

איזה טיפ היית נותן להכנה ביתית של קוקטייל?

"באופן כללי קוקטיילים ביתיים בדרך כלל יהיו פשוטים יחסית ברמת מבחר המשקאות מהסיבה שלרובנו אין מבחר משקאות גדול מדי בבית, אבל זה חד משמעית לא אומר שחסרים קוקטיילים פשוטים וטעימים שאפשר להכין בבית בקלות! אני באופן אישי מאוד אוהב להכין בבית סוגים שונים של סנגריות שמבוססות בעיקר על יין מפני שלרובנו יש את המרכיבים הנצרכים בבית והם תמיד מאוד טעימים ועשירים מאוד באלכוהול".

מה הקוקטייל האהוב ביותר על הלקוחות?

"מוחיטו אננס! הוא פשוט, מתקתק וחמצמץ, והלקוחות תמיד צודקים. מההיכרות עם הלקוחות שלנו אני דיי בטוח שהם הכי התגעגעו למוחיטו אננס כמו שאמרתי וגם לקוקטייל מיסטר ג'ין שלנו".

תן מתכון מנצח שאפשר להכין בבית

"אני ממליץ על סנגריה לבנה שמורכבת מיין לבן יבש, ג'ין, ליקר פירותי כלשהו (ממליץ על אפרסק או ליצ'י) ולמי שרוצה להמתיק אותו יכול להוסיף מי סוכר או סירופ שימתיק מעט את הטעם. את כל זה מוזגים לכוס יין עם קרח מערבבים מעט ומוסיפים פירות טריים כמו תפוח, אגס, תפוז וכדומה, תהנו!".

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('32345366-c14e-451d-aac8-03e9d6b24d74','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,33044,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה