סלט פירות הדר ואבוקדו

$(function(){setImageBanner('247ea5e7-81ad-47ad-8e4e-5de49ec57f15','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43241,'Image','');})

מתכון לסלט עשיר ומרענן: סלט פירות הדר ואבוקדו. הסלט מורכב מהפירות הנמצאים כעת בשיא עונתם, הדר ואבוקדו, ויחד עם מיץ התפוזים הטבעי של פרימור נוצרת חגיגה של טעמים בפה. בתיאבון! חברת "פרימור", יצרנית המיצים הסחוטים הטבעיים המובילה בישראל, מגישה יחד עם הבלוגרית אולגה טוכשר ("המרכיב הסודי"),

צילום אולגה טוכשר

מצרכים (לכ-2 מנות):

1 תפוז גדול

1 אשכולית אדומה גדולה

1 אשכולית לבנה גדולה

1 פומלה

1 אבוקדו קלוף מגולען

לוויניגרט תפוזים:

80 מ"ל (1/3 כוס) שמן זית

80 מ"ל (1/3 כוס) מיץ תפוזים סחוט טבעי של "פרימור"

1 כפית חרדל דיז'ון

1 כפית דבש / מייפל / סילאן

מלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם

להגשה: 1 כף גבינת פטה מפוררת

 אופן ההכנה:

  1. מפלטים את פירות ההדר: חותכים את החלק העליון והתחתון של פירות, כך שיהיו יציבים על הקרש. מסירים את הקליפה מלמעלה למטה כולל הקרום הלבן. חותכים בעזרת הסכין פלחים דקים מתוך התפוז. את האשכוליות והפומלה נוח יותר לפלט ידנית, ניתן לחתוך פלחים בגדלים וצורות שונות.
  2. מקלפים את קליפת האבוקדו, מוצאים את הגלעין וחותכים לקוביות.
  3. מכינים את הרוטב: שמים את כל המרכיבים בצנצנת, סוגרים ומנערים היטב לרוטב אחיד.
  1. מרכיבים את הסלט: מניחים את פירות ההדר והאבוקדו בצלחת הגשה, בוזקים מעל כמה כפות נדיבות מהרוטב, מפזרים את הגבינה ומגישים.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('6a939148-bb43-4867-8e77-295680d56a10','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה