מתכון מנצח למנת שניצל קוד

$(function(){setImageBanner('e73bf90f-f618-4193-92ce-6363b2b4b533','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43241,'Image','');})

איך להרשים את האורחים במנת שניצל מנצחת רשת בתי הקפה ביגה חולקת מתכון - שניצל קוד. באדיבות שף הרשת ליאור חייניץ

צלם דן פרץ

מרכיבים

פילה קוד במשקל 100 ג'

100 ג' קורנפלור (שתי כפות)

50 ג' קמח (כף אחת)

1 חלמון

קורט מלח

מים/סודה לעירבוב

פירורי פנקו לציפוי

שמן לטיגון עמוק

 

רוטב:

2 כפות שמן קנולה

100 ג' קוביות פלפלים (רצוי צבעוני)

150 ג' צילי מתוק (3 כפות)

כף מיץ לימון

קובית חמאה (30 ג')

30 ג' כוסברה (חופן קטן)

30 ג' בצל ירוק קצוץ (חופן קטן)

40 מ"ל מים (כף אחת)

2 פרוסות לימון דקות

מלח ופלפל שחור גרוס לתיבול

 

אופן הכנה:

בקערה לערבב היטב את הקורנפלור, קמח, מים/סודה, וחלמון לבלילת טמפורה סמיכה.

לצפות היטב את הדג עם הבלילה.  יש לוודא שהדג עטוף בשכבה דקה של טמפורה.

לאחר מכן לצפות בפירורי פנקו את הדג ולטגן עד שמזהיב.

לרוטב:

מחממים מחבת ושמים מעט שמן קנולה, מוסיפים את הפלפלים וצורבים קלות. לתבל עם מלח ופלפל. מוסיפים את הצ'ילי המתוק, מיץ לימון, מים, חמאה, ופרוסות הלימון. להביא לרתיחה ולאחד את הרוטב. להוסיף את הכוסברה והבצל ירוק ולהוריד את המחבת מהאש.

להגשה:

רצוי להגיש עם אורז לבן או פירה, על התוספת את הדג ובקערית את הרוטב.

 

 

 

 

בתאבון.

 

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('f45587fc-17c1-410d-93f5-5c46de6f5e81','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה