מתכון לתבשיל עוף, בטטה ופטריות

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('ecd2ec62-6017-41e8-a482-6864f57ef8cf','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('ecd2ec62-6017-41e8-a482-6864f57ef8cf','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

ארוחת צהריים במחבת אחת- מתכון לתבשיל עוף, בצל, בטטה ופטריות- גם טעים וגם בריא!

מצרכים (4 מנות)

4 כרעיים עוף מחולקים למשולש ורגל

3 כפות שמן

1 בצל גדול קצוץ דק

חבילת פטריות שמפניון טריות חתוכות לקוביות

1 בטטה חתוכה לקוביות

מלח ופלפל

 צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה

  1. נשטוף היטב את העוף ונחלק כל כרע לשתי חלקים- משולש ורגל
  2. נחתוך את הירקות: בצל, פטריות ובטטה
  3. במחבת עמוקה נחמם שמן על אש גבוהה, נשים את חתיכות העוף לטיגון של שתי דקות מכל צד כך שיקבלו צריבה חזקה. נוציא לצלחת נקייה
  4. נוסיף מעט שמן ועל אש נמוכה נטגן את הבצל מספר דקות עד שנהיה שקוף ורך (חשוב לשמור על אש נמוכה כדי לא לשרוף אותו)
  5. נוסיף את הפטריות והבטטה ונמשיך לטגן מספר דקות.
  6. נוסיף את חתיכות העוף למחבת, נתבל במלח ופלפל ונבשל על אש נמוכה כשעה לפחות עד שהעוף מוכן. נגיש מיד חם

בתיאבון!

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('d39962da-1045-4d3b-ba65-cdf707c053da','/dyncontent/2024/12/15/9d8d2386-821e-41e6-8d2c-0cea317f3fe9.jpg',18362,'קפאסה 0924 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('d39962da-1045-4d3b-ba65-cdf707c053da','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה