מתכון לשבת: עוף בתנור עם ירקות

$(function(){setImageBanner('a4257cc1-a83a-4e48-bd28-512d7171c9fb','/dyncontent/2024/3/21/f5c6fbf4-2749-4549-8c62-2139dbde48d2.jpg',17667,'עע יעדים 0324 אייטם',525,78,false,43241,'Image','');})

מתכון מנצח לעוף בתנור עם ירקות שתוכלו להכין במהירות וליהנות ממנו כל המשפחה!

עכשיו כשכולנו בבית זו ההזדמנות לנסות מתכונים חדשים, טעימים וקלים להכנה! הפעם- עוף בתנור עם ירקות, מנה קלאסית מנצחת שמתאימה לארוחת צהריים משפחתית ממנה כולם יכולים ליהנות.

עוף בתנור עם ירקות (מתכון ל-4 מנות)

מצרכים:

4 כרעיים

2 בצלים

2 בטטה

4 תפוחי אדמה

3 גזר

3 כפות שמן זית

2 כפות סילאן

כף פפריקה

חצי כף כורכום

חצי כף כמון

מלח ופלפל לפי הטעם

 צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות
  2. שטפו היטב את הכרעיים, ניתן להשאיר שלם כל כרע או לחלק את הכרעיים לירך ורגל.
  3. קלפו וחתכו את הירקות לגודל של קוביות: בצל, תפחי אדמה, בטטה וגזר (ניתן להוסיף ירקות נוספים לבחירתכם בהתאם להעדפה)
  4. הכינו בקערה את הרוטב: ערבבו שמן זית, סילאן, פפריקה, כורכום, כמון, מלח ופלפל.
  5. רפדו תבנית בנייר אפיה והניחו את הירקות ועליהם את חלקי העוף. פזרו בנדיבות את הרוטב על כל חלקי העוף והירקות כך שיכסה את הכל.
  6. כסו את התבנית בנייר כסף והכניסו לתנור לשעתיים.
  7. כעבור שעתיים הורידו את נייר הכסף, עלו את התבנית שלב בתנור כך שהעוף יוכל להשחים במשך 20-30 דקות.

בתיאבון!

עוף בתנור. צילום: יהלי אוזן

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('e154a2f7-477e-4c2a-bf06-4b861cceccac','/dyncontent/2024/4/10/1ce44408-1dd9-411b-b3d9-da123a2ff67c.jpg',17729,'עזריאלי 0424 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה