מתכון לפסטה ברוטב שמנת ופסטו!

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('504547f9-892b-4725-a771-1e7342647b69','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('504547f9-892b-4725-a771-1e7342647b69','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

מתכון קל וטעים לרוטב שמנת, פטריות ופסטו שישדרג לכם כל ספגטי או פנה!

מצרכים (2 מנות)

חצי חבילת פסטה (ספגטי/פנה/פטוצ'יני וכו')

1 מיכל שמנת לבישול (250 מ"ל)

חצי חבילת פטריות שמפניון טריות

1 בצל

1 שום כתוש

3 כפות ממרח פסטו

מלח ופלפל

קורט אגוז מוסקט

גבינת פרמז'ן

כף שמן

 צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה

  1. נקצוץ את הבצל והפטריות לגודל רצוי
  2. נחמם מחבת ווק או מחבת רחבה עם מעט שמן
  3. נתחיל בטיגון הבצל, נוסיף את הפטריות ונמשיך בטיגון עד לריכוך הירקות. נוסיף את השום ונמשיך לערבב על אש בינונית
  4. נוסיף את השמנת לבישול ונתבל במלח, פלפל ואגוז מוסקט. נערבב היטב וניתן לרוטב להצטמצם מספר דקות על אש נמוכה
  5. נוסיף את ממרח הפסטו וגבינת הפרמז'ן ונערבב היטב, נתקן תיבול במידת הצורך.
  6. נכין בנפרד את הפסטה בסיר עם מים רותחים ונסנן אותה
  7. נוסיף את הפסט המוכנה למחבת עם הרוטב, נערבב 2 דקות ונגיש מיד

בתיאבון!

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('671c07cf-0cd7-4a3a-b6ab-425255b8e463','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה