מתכון לעוף וירקות בתנור ברוטב סילאן מתקתק

$(function(){setImageBanner('d029348b-3a6f-42b6-8204-52b98d5bc953','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43241,'Image','');})

אין כמו עוף בתנור! ארוחה מהירה שמכינים בקלות בתבנית אחת- הפעם נביא לכם מתכון לעוף וירקות ברוטב סילאן

מצרכים (4 מנות)

4 כרעיים עוף

2 בצלים

4-5 תפוחי אדמה

3 גזרים

3 שיני שום

כף שמן

מלח ופלפל

כף פפריקה מתוקה

3 כפות סילאן טבעי

כף רוטב צ'ילי

 צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה

  1. נחלק את הכרעיים של העוף ל-2 חלקים של רגל ומשולש כך שיהיו לנו 8 חתיכות, נשטוף היטב ונייבש
  2. נחמם תנור ל-190 מעלות
  3. נחתוך את תפוחי האדמה והגזרים לריבועים, את הבצל נחתוך לטבעות ונקלף את שיני השום
  4. נערבב בקערה את מרכיבי הרוטב: שמן, מלח ופלפל, פפריקה, סילאן וצ'ילי
  5. בתבנית מלבנית עם נייר אפייה נשים את הירקות והעוף, נשפוך מעל את הרוטב ונערבב היטב כך שיכסה את כל חלקי העוף
  6. נכסה את התבנית בנייר כסף ונכניס לתנור לשעה, לאחר מכן נוריד את נייר הכסף ונמשיך את האפייה שעה נוספת עד שהעוף שחום

בתיאבון!

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('74c953ee-bb7a-4dc7-935f-940411417446','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה