מרק בצל בסגנון צרפתי

$(function(){setImageBanner('f95489eb-345f-4e50-812c-5fdcc30520fa','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43241,'Image','');})

מזג האוויר שבחוץ, הגשם והקור, מעוררים תשוקה עזה לקערת מרק חם ומשביע. אזאם כבר מכינים מרק, למה לא להתפנק עם מנה מהבילה מהמטבח הצרפתי: מרק בצל שניתן להכין בבית והתוצאה מושלמת וטעימה.
באדיבות השף הראשי של קפה גרג, אלעד אמסלם

צילום דרור כץ

מתכון להכנת מרק בצל:

 

  • בצל סגול או לבן- 2קג
  • שיני שום 100 גרם
  • שמן קנולה 100גרם
  • תפוח אדמה מבושל 500גרם
  • מים- 8 ליטר
  • טריאקי 100 גרם
  • ריבת בצל 2 כפות
  • מלח 25גרם

 

אופן ההכנה:

 

חותכים את הבצל ואת שיני השום לסיילס.

מטגנים בסיר 10דקות על אש גבוהה.

תפוחי אדמה מבושלים מגרדים בפומפיה ומוסיפים לסיר (להסמכת המרק)

מוסיפים את המים , הטראקי וריבת הבצל.

מבשלים כשעה וחצי, ממליחים , טועמים ומתקנים טעם אם צריך.

ניתן להקרים בפרוסת גבינה צהובה בהגשה .

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('7f5abeb9-b78e-46b4-9865-18b22ebb006f','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה