כך תכינו ריבת מנגו
13.08.20 / 23:57
אין כמו ריבה עם צנים בבוקר או אפילו בארוחת ביניים אז הינה מתכון מיוחד לריבת מנגו!
מצרכים
2 מנגו בצבע ירוק
סוכר, במשקל זהה למנגו לאחר בישול
הוראות הכנה
קולפים את המנגו, ומניחים בשלמותם בסיר גדול. מכסים במים, מרתיחים בחום גבוה, ומבשלים עד שיתרככו.
מוצאים את המנגו מהסיר ומצננים לפני הוצאת הגלעינים, ומעיכה לעיסה.
מסננים את העיסה באמצעות מסננת, תוך הפעלת לחץ לקבלת עיסה מרוכזת.
לאחר סינון שוקלים את העיסה שהתקבלה ומשווים את משקלה בסוכר.
מבשלים את העיסה והסוכר בחום נמוך, תוך ערבוב נמרץ ללא הפסקה, על מנת למנוע הדבקות לתחתית הסיר.
מוזגים לקערה ומניחים לתערובת להתקרר לפני שמכניסים למקרר. לאחר צינון בחוץ, מכניסים לצינון במקרר למספר שעות עד שריבה מתמצקת.
ניתן להגיש לצד גבינת פטה וטוסט, או בליווי יוגורט
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]