ירקות מוקפצים בפסטו ולימון

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('18d5b67b-f4a7-4cd5-8ecc-3188c48a7d7d','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('18d5b67b-f4a7-4cd5-8ecc-3188c48a7d7d','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

מתכון פשוט וקל לירקות מוקפצים בטעמים של פסטו ולימון- נפלא כתוספת בכל ארוחה או כמנה בפני עצמה!

מצרכים (2 מנות)

1 בצל

200 גרם ברוקולי

200 גרם פרחי כרובית

רבע כרוב לבן

כף שמן

1 שום כתוש

מלח ופלפל

מיץ מלימון אחד

3 כפות פסטו

 צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה

  1. נחתוך את הירקות לרצועות או קוביות בגדול רצוי
  2. במחבק ווק נחמם מעט שמן, נוסיף בצל ונטגן קלות
  3. לאחר שהבצל מתרכך מעט נוסיף את השום ונמשיך לערבב
  4. נוסיף את הברוקולי והכרובית ונמשיך להקפית על להבה בינונית מספר דקות עד לריכוך הירקות
  5. בסוף נוסיף את הכרוב ונמשיך להקפיץ
  6. נתבל במלח ופלפל, נוסיף את הפסטו ומיץ הלימון ונקפיץ 2 דקות על להבה גדולה עד לאיחוד טעמים

נגיש לצד אורז לבן או מנת חלבון (עוף, דג, טופו וכדומה). בתיאבון!

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('fd91a4b5-f4f0-43fa-8210-956eacf3f3ab','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה