''באר שבע של הבדואים'': תועד מונע מאדם עם מוגבלות להגיע למרחב מוגן ונעצר
15.06.25 / 13:38
הסרטון שהסעיר את הרשת הוביל למעצר מהיר של החשוד, המשטרה: "לא נאפשר פגיעה בביטחון הציבור ובריבונות המדינה"
במהלך מתקפת הטילים מאיראן שהתרחשה בסוף השבוע האחרון, צעיר מהפזורה הבדואית העלה לרשתות החברתיות סרטון מטריד במיוחד. בסרטון הוא נראה כשהוא מונע באלימות מאדם עם מוגבלות ללכת למרחב מוגן, תוך שהוא מכריח אותו לחזור על המשפט: "באר שבע של הבדואים".
בעקבות פרסום הסרטון שעורר זעם רב בקרב הציבור, שוטרי תחנת באר שבע במחוז הדרומי פתחו מיד בחקירה יזומה. תוך זמן קצר אותר החשוד בעיר רהט, שם נעצר על ידי בלשי התחנה והובא לחקירה.
ממשטרת ישראל נמסר בתגובה: "אנו רואים בחומרה רבה כל ניסיון לפגוע בריבונותה של מדינת ישראל ולחתור תחת שלטון החוק. משטרת ישראל תפעל ביד קשה ותמצה את הדין עם כל מי שמעורב במעשים מסוג זה, במטרה לשמור על שלומו וביטחונו של הציבור במרחב הציבורי ובכלל."
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
