"העתיד נצבע בכחול": נחשף צבע השנה של נירלט לשנת 2026 באירוע מרגש בבאר שבע
28.01.26 / 16:30
במפגש טעון במשמעות במתחם "דיזיין פלוס", הציגה חברת "נירלט" מניר עוז את הגוון הנבחר – BLUE RISE. את ההצגה גנב רגע מרגש עם מנכ"ל "עיונה" מבארי, הממשיך את דרכה של המייסדת שנרצחה ב-7.10. מנכ"לית המתחם: "זו הוכחה לעוצמה של התעשייה הדרומית"
בוקר של התחדשות וצבע נרשם השבוע (שני) במתחם "דיזיין פלוס" בבאר שבע, שאירח עשרות אדריכלים ומעצבי פנים למפגש מקצועי שיש בו הרבה מעבר לאסתטיקה. האירוע, בהובלת "אלוני" ומטבחי זיו (מקבוצת ח.מ.ת) ובשיתוף חברת "נירלט", סיפק הצצה ראשונה לטרנדים שילוו אותנו בשנה הקרובה, אך בעיקר היווה מפגן כוח של התעשייה הדרומית.
במרכז האירוע, חשף יזם העיצוב ומומחה הטרנדים גיל רויטר את הבחירה המסקרנת: BLUE RISE - צבע השנה של נירלט לשנת 2026. הגוון החדש הוצג כחלק ממגמות העיצוב העולמיות, שעברו התאמה לרוח הישראלית ולמציאות המקומית.
הרגע המרגש של הבוקר נרשם במהלך פאנל העיצוב, בהשתתפות אביתר שטרן, מנכ"ל חברת "עיונה" (Ayuna) – מותג נגרות הבוטיק מקיבוץ בארי. שטרן שיתף את סיפורו המטלטל של המותג, שהוקם על ידי יונת אור ז"ל, חברת הקיבוץ שנרצחה בשבעה באוקטובר, ודיבר על הבחירה האמיצה להמשיך את דרכה ואת היצירה שלה למרות האובדן.
לצד "עיונה", בלטה נוכחותה של חברת הצבע "נירלט" מקיבוץ ניר עוז, שותפה לאירוח המפגש. "נירלט", שהפכה לסמל של גבורה תעשייתית, הדגישה את המחויבות להמשיך להוביל את שוק העיצוב הישראלי, כהוכחה חיה ליכולתה של הכלכלה הדרומית לצמוח גם מתוך השבר.
לירון נאור, מנכ"לית מתחם "דיזיין פלוס", סיכמה את האירוע: "אנחנו פועלים כל העת כדי להדק את הקשר עם הקהילה המקצועית, אבל המפגש הזה הוא הרבה יותר ממקצועי. כשאנחנו מארחים כאן חברות כמו 'עיונה' מבארי ו'נירלט' מניר עוז, יש לכך משמעות עמוקה של ציונות ותקומה. המטרה שלנו היא לפעול אקטיבית לשימור והנצחת המורשת ולהבטיח שהתעשייה והיצירה הדרומית ימשיכו להוביל".
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
