דיווח מהשטח המסעדות בבאר שבע נפתחו וזה מה שקרה

$(function(){setImageBanner('fd84795c-fea4-4462-9bd5-8205eadbd663','/dyncontent/2024/3/21/f0bff0df-977b-40ad-bfa7-e0143f5efecd.jpg',17661,'רבין 0324 אייטם',525,78,false,33743,'Image','');})

סלין לה דיווין כתבת השטח של 'באר שבע נט' שמעה שהמסעדות נפתחו והחליטה לצאת לשטח ולוודא שלכל המסעדות יש מה שצריך, בדרך פגשה את תושבי באר שבע שכל כך התגעגעו למסעדות. צפו >>>

צילום ועריכה: איתמר אביב 

נזכיר כי כלל המסעדות והעסקים שנפתחו נדרשים לעמוד בתנאי התו הסגול, תוך הקפדה על מדידת חום, שמירת מרחק בין שולחנות, שילוט מתאים וכן הצבת חומרי חיטוי.  

מהו התו הסגול?

התו הסגול הינו תו המעיד כי בעל עסק עומד בכל הקריטריונים הנדרשים לחזרה לפעולה, תוך שמירה על כללי משרד הבריאות ובזאת: מינוי ממונה קורונה לשמירה על הכללים; היגיינה ניקיון וחיטוי כל פרקי זמן קבועים; הקפדה על מסכות כל הזמן מלבד פרק זמן בו העובד נמצא לבדו בחדר; עבודה בחלל משותף תתאפשר עם מחיצות בלבד; העסקת שני עובדים בחדר שגודלו עד 20 מ"ר; בעבודה מול ספקים ולקוחות ימונו אנשים קבועים; הצבת שילוט המבהיר את הכללים לפיהם יש לנהוג במקום בתקופה רגישה זו. 

איך מקבלים תו סגול?

לא מקבלים את התו הסגול, אלא מדווחים על העסק ככזה העומד בתנאי התו הסגול כפי שנקבעו על ידי משרד הבריאות. לכן כל עסק (שהוגדר בשלב זה כמורשה לשוב לפעילות) העומד בתנאים, יכול לפעול מיידית. 

בעל עסק דיווח שעומד בתנאי התו הסגול, אך הוא לא, מה ההשלכות? 

מקרה כזה נחשב להפרה של הכללים וכן עבירה פלילית והעסק יחזור למגבלות הקודמות. הפרת החובה = ביטול ההקלות! 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('825cea8c-04cd-438a-9c5c-7418ecd9f01c','/dyncontent/2024/3/17/260ec54c-8061-40bc-b317-3feb9c3dde6a.gif',17630,'סמי 0324 אייטם ת',525,78,false,33745,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה