שקשוקה תרד וגבינות!

$(function(){setImageBanner('653a945e-368a-4206-95e7-0095678e2f89','/dyncontent/2024/3/21/f5c6fbf4-2749-4549-8c62-2139dbde48d2.jpg',17667,'עע יעדים 0324 אייטם',525,78,false,43241,'Image','');})

מחפשים איך לגוון את ארוחת הבוקר או ארוחת הערב המשפחתית? קבלו מתכון לשקשוקה תרד וגבינות שקל להכין ועוד יותר כיף לאכול

כולנו נמצאים כל הזמן בבית וזה מצריך גיוון וחידוש גם במטבח ובאוכל שנבשל לכל המשפחה. במקום להכין עוד חביתה, טוסט או ביצת עין- שדרגו את ארוחת הבוקר או ארוחת הערב המשפחתית עם שקשוקה תרד וגבינות טעימה במיוחד!

מצרכים

חבילת עלי תרד שטופים וקצוצים

בצל גדול

שמנת לבישול

4-5 עגבניות שרי או עגבנייה אחת

גבינות קשות לפי העדפה: גבינה צפתית, בולגרית, צהובה, חמד וכו'

4 ביצים

מלח ופלפל

שמן

2 שיני שום קצוצות

 שקשוקה תרד. צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה

  1. נקצוץ את הבצל, עגבניות, השום והתרד
  2. נחמם מעט שמן במחבת ונוסיף בצל ושום לטיגון עד הזהבה קלה
  3. נוסיף את העגבניות ונבשל מעט עד שיתרככו
  4. נוסיף את התרד ונערבב טוב עד לצמצום הנפח
  5. נוסיף את השמנת לבישול ונתבל במלח ופלפל, ערבבו היטב בלהבה נמוכה-בינונית עד שהשמנת מבעבעת
  6. הוסיפו גבינות קשות בהתאם לטעם אישי וערבבו היטב
  7. הוסיפו את הביצים ובשלו על אש נמוכה עם מכסה למשך מספר דקות עד שהביצים מוכנות

בתיאבון!

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('c5512ca4-a8eb-4735-b836-f7e4db0f3358','/dyncontent/2024/4/10/1ce44408-1dd9-411b-b3d9-da123a2ff67c.jpg',17729,'עזריאלי 0424 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה