קוביות סלמון וירקות מוקפצים!

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e3dcfdd6-65d3-491a-9e02-2c665e5ab4dd','/dyncontent/2024/3/21/f0bff0df-977b-40ad-bfa7-e0143f5efecd.jpg',17661,'רבין 0324 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('e3dcfdd6-65d3-491a-9e02-2c665e5ab4dd','/dyncontent/2024/3/21/f5c6fbf4-2749-4549-8c62-2139dbde48d2.jpg',17667,'עע יעדים 0324 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

ארוחה שלמה בווק- קבלו מתכון פשוט וטעים לקוביות סלמון וירקות מוקפצים!

מצרכים (4 מנות)

500 גרם סלמון חתוך לקוביות

2 כפות שמן

3 שיני שום קצוצות

1 בצל

1 בטטה קטנה

2 גזרים

150 גרם שעועית ירוקה

1 פלפל אדום

חופן פטריות שמפניון

1/4 כרוב לבן

כף סוכר חום

מלח ופלפל

2 כפות סויה

כף צ'ילי מתוק

מעט מיץ לימון

כף אריסה

כף פסטו

מעט בצל ירוק לקישוט

 צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה

  1. נקצוץ את הירקות לרצועות ארוכות ואת הסלמון לקוביות
  2. במחבק ווק נחמם מעט שמן
  3. נטגן את קוביות הסלמון עד הזהבה ונוציא לצלחת נקייה
  4. נכניס למחבת עם השמן את הגזר והבצל ונטגן מעט
  5. נוסיף את הבטטה והשום ונמשיך לטגן על להבה בינונית
  6. נוסיף למחבת גם שעועית, גמבה ופטריות ונמשיך להקפיץ. אחרי שתי דקות נוסיף את הכרוב
  7. נוסיף את קוביות הסלמון לווק ונטגן קלות
  8. נוסיף את מצרכי הרוטב: סוכר חום, מלח ופלפל, סויה, צ'ילי, מיץ לימון, אריסה ופסטו – ונערבב היטב במהירות על אש נמוכה מספר דקות
  9. נפזר את הבצל הירוק לקישוט ונגיש

בתיאבון!

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('c76adb26-358a-4b01-ad55-81bfbb5254db','/dyncontent/2024/4/10/1ce44408-1dd9-411b-b3d9-da123a2ff67c.jpg',17729,'עזריאלי 0424 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה