פשטידת תפוחי אדמה, בשר ועגבניות

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('0e893ed3-b9b9-49a3-bbd6-5074fdd43747','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('0e893ed3-b9b9-49a3-bbd6-5074fdd43747','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

לכבוד הכניסה לשנת 2020, המותג מאסטר שף מציע מתכון נפלא לפשטידת תפוח אדמה, בשר ועגבניות שיוסיף המון טעם לשולחן החגיגי.

צילום נמרוד סונדרס

רשימת חומרים לתבנית בקוטר 26:

3 תפוחי אדמה לבישול

2 חלמונים

½ ק"ג בשר בקר טחון

1 בצל קלוף וקצוץ דק

3 שיני שום כתושות

4 כפות רסק עגבניות

1 כוס מחית עגבניות

1 כוס שימורי אפונת גינה  עדינה

2 כפות שמן זית

מלח לפי הטעם

פלפל שחור גרוס לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

  1. מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לרבעים ומבשלים במי מלח במשך כ-20 דקות עד שתפוחי האדמה מתרככים לחלוטין.
  2. מועכים לפירה חלק, מוסיפים חלמונים, מתבלים בפלפל ואם יש צורך גם במלח ומערבבים לפירה חלק.
  3. בינתיים: מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה קלה.
  4. מוסיפים בשר טחון ושחמים במשך כ-5 דקות, מוסיפים רסק עגבניות ומחית עגבניות, שימורי אפונת גינה עדינה  ומבשלים יחדיו במשך כ-5 דקות נוספות, מוסיפים מלח ופלפל .
  5. יוצקים את תערובת הבשר לתבנית משומנת ומהדקים.
  6. משטחים את הפירה מעל הבשר בשכבה אחידה.
  7. אופים בתנור בחום בינוני, 180 מעלות במשך כ30 דקות.

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('f730beaa-45b1-43cc-a5b5-e9e979f30e6c','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה