פסטה בוסיאטה קלאסית עם רוטב בולונז

$(function(){setImageBanner('4901025e-139b-4bab-b1be-b1d9b2686edc','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43241,'Image','');})

חברת "פסטה ריקו", החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה איכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה לרגל יום הפסטה הבינלאומי, מתכון לפסטה קלאסית מסוג בוסיאטה, עם רוטב בולונז עשיר, מבשר טחון ורוטב עגבניות. השימוש במנה בפסטה בוסיאטיה קלאסית של "פסטה ריקו", פסטה פרמיום עשויה 100% חיטת דורום, עם אחוז חלבון גבוה. המנה עשירה וטעימה להפליא, קלה להכנה ומתאימה לארוחת צהריים או ערב חגיגית לכל המשפחה.

צילום אסף אברהם

יום פסטה בינלאומי שמח!

מצרכים (לכ-4-5 מנות):

1 חבילת פסטה טרייה מסוג בוסיאטה קלאסית של "פסטה ריקו"

500 גרם בשר בקר טחון/תחליף טחון טבעוני  

1 בקבוק רוטב עגבניות לבולונז של "פסטה ריקו" (680 גרם)

2 עלי דפנה

4-5 עלי טימין

2 כפות שמן זית

1/2 כפית מלח ופלפל שחור

1/2 כפית צ'ילי גרוס (אופציונלי)

 אופן ההכנה:

  1. במחבת גדולה דיה מחממים את שמן הזית ומטגנים את הבשר הטחון עד להשחמה, תוך ערבוב בכף עץ.
  2. מוסיפים את בקבוק רוטב העגבניות ואת יתר המרכיבים לסיר ומערבבים היטב. מורידים את האש ללהבה נמוכה עד שמתקבלת רתיחה עדינה מאוד. מבשלים עד שהרוטב מסמיך למשך כחצי שעה עד 40 דקות.
  3. מכינים את הפסטה על פי הוראות ההכנה (מי בישול רותחים עם מלח).
  4. יוצקים את הפסטה המבושלת לסיר הבולונז, מערבבים היטב ומגישים חם.

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('0a100ad5-4fe2-4ef5-81c5-2e0d7d68c306','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה