עוף בתנור עם ירקות- ארוחה שלמה בתבנית!

$(function(){setImageBanner('e4bfe462-9203-409d-881d-7e14c46ba610','/dyncontent/2024/3/21/f5c6fbf4-2749-4549-8c62-2139dbde48d2.jpg',17667,'עע יעדים 0324 אייטם',525,78,false,43241,'Image','');})

מחפשים להכין ארוחה במהירות ובלי הרבה מאמץ? קבלו מתכון לעוף בתנור עם ירקות שתוכלו להכין מראש ולתת לתנור לעשות את העבודה!

בימים האלה כולנו בבית אבל לא תמיד יש את הזמן לעמוד ולבשל ארוחת צהריים שלמה- בין אם בגלל עבודה או הילדים שדורשים תשומת לב, עם המתכון הבא תוכלו להכין מראש ארוחה שלמה בתבנית אחת ולתת לתנור לעשות את העבודה!

הפעם נביא לכם מתכון פשוט וטעים לעוף בתנור עם ירקות- ארוחה בריאה ומזינה בתבנית שלמה שנכנסת לתנור. ניתן לשלב מגוון ירקות בהתאם להעדפה ומה שיש לכם בבית- גזר, בטטה, בצל, תפוח אדמה, פטריות וכו'.

 

מצרכים (3 מנות)

3 כרעיים מופרדים

1 בצל

1 בטטה

3 גזרים

2 כפות שמן

מלח ופלפל

כף פפריקה

חצי כף כורכום

חצי כפית כמון

1/3 כוס מים רותחים

2-3 שיני שום

 צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה:

  1. נחמם תנור ל-200 מעלות
  2. בקערה נערבב את השמן, התבלינים והמים הרותחים לרוטב אחיד
  3. נשטוף היטב את העוף ונערבב אותו בקערה עם התבלינים. נשרה את העוף בקערה לפחות שעה (ניתן גם זמן רב יותר ולשים במקרר)
  4. נחתוך את הירקות לחתיכות גדולות
  5. נסדר את העוף בתבנית עם נייר אפייה
  6. נכניס את הירקות לקערה עם התבלינים שנותרו ונערבב היטב שייספגו מעט טעמים
  7. נוסיף את הירקות לתבנית עם העוף ונכסה בנייר כסף
  8. נכניס את התבנית לתנור לשעה אפייה עם נייר הכסף, לאחר מכן נוריד אותו וניתן לעוף להמשיך להתבשל שעה נוספת ללא מכסה עד השחמה

בתיאבון!

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('5d0c57ca-1ae4-44d0-8ca9-ed99b28c34f5','/dyncontent/2024/4/10/1ce44408-1dd9-411b-b3d9-da123a2ff67c.jpg',17729,'עזריאלי 0424 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה