עוגת גבינה טבעונית עם שוקולד לבן ופירורי עוגיות אוראו

$(function(){setImageBanner('62300427-721f-4cfa-9b2e-b0b641b36763','/dyncontent/2024/3/21/f0bff0df-977b-40ad-bfa7-e0143f5efecd.jpg',17661,'רבין 0324 אייטם',525,78,false,43241,'Image','');})

יצרנית הגבינות הטבעוניות "משומשו" מגישה לרגל שבועות, יחד עם השפית אביגיל מייזליק, מתכון חגיגי ונפלא לעוגת גבינה טבעונית בכוסות. העוגה על בסיס עוגיות אוראו ושוקולד לבן בשילוב ממרחי הגבינות הטבעוניות בסגנון שמנת של משומשו, טעימה ומענגת ונהדרת כקינוח בארוחת החג, לטבעונים וגם לאלו שלא.

צילום חנה יודייקין

מצרכים (ל-6 מנות):

2  חבילות עוגיות אוראו (350 גרם)

2 ממרח בטעם טבעי בסגנון גבינת שמנת 9% משומשו (400 גרם)

1 ממרח בסגנון קלאסי בטעם גבינת שמנת 25% משומשו (200 גרם)

200 גר' שוקולד לבן פרווה איכותי

1/2 כוס קצפת פרווה או קרם קוקוס

2/3  כוס סוכר

1-2 כפיות מיץ לימון טרי

2 כפות שמן

 

אופן ההכנה:

  1. מפוררים חבילת אחת של עוגיות אוראו בתחתית של 6 כוסות שקופים.
  2. מכינים את המלית: ממיסים את השוקולד הלבן עם השמן על סיר כפול על אדים. במעבד מזון טוחנים יחד את הגבינות, הקצפת והסוכר.
  3. מוסיפים לשוקולד המומס 3-4 כפות מתערובת הגבינות ומערבבים בעזרת מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים אותה למעבד המזון ומעבדים יחד את כל התערובת. טועמים את המלית ומאזנים את המתיקות, במידת הצורך מוסיפים עוד מעט סוכר או מיץ לימון.
  4. יוצקים מהתערובת על שכבת עוגיות האוראו בכל כוס ומפוררים שכבה נוספת של עוגיות מפוררות מעל המלית. מכניסים את הכוסות למקפיא למשך שעתיים ומגישים.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('8032b1c5-f64e-4565-b05a-e4d2a9d009fd','/dyncontent/2024/3/17/260ec54c-8061-40bc-b317-3feb9c3dde6a.gif',17630,'סמי 0324 אייטם ת',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה