מתכוני כריכים נפלאים לבית הספר

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('1a3f4e12-c718-41c1-8b53-4d4e10a6068b','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('1a3f4e12-c718-41c1-8b53-4d4e10a6068b','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

חודש ספטמבר נפתח הילדים חזרו למסגרות בתי הספר , רגע לפני שאתם שולחים שוב את הילד שלכם מלווה בפרוסה עם שוקולד לבית הספר קבלו מתכון לשני סוגי כריכים טעימים ובריאים

כריך חביתת ירק :

מצרכים לשני כריכים:
2 פיתות מקמח מלא
1 עגבנייה פרוסה דק
ממרח עגבניות או פסטו

לחביתת הירק: 
3 ביצים
עשבי תיבול (פטרוזיליה, שמיר, בזילקום, עירית, בצל ירוק)
מלח, פלפל
1 תפוח אדמה מבושל ומגורר

אופן ההכנה:

1. מערבבים את מצרכי החביתה ומטגנים במחבת 3 דקות מכל צד.

2. מורחים בפיתה את ממרח העגבניות או הפסטו מוסיפים את החביתה ואת פרוסות העגבנייה.

depositephoto

כריך אבוקדו :

מצרכים לשני כריכים:
4 פרוסות לחם שיפון 
1/2 אבוקדו
1 כף מיץ לימון טרי 
קורט מלח ופלפל
1/4 עגבנייה חתוכה
5 זיתים חצויים

depositephoto

אופן ההכנה:

1. מועכים את האבוקדו בקערה באמצעות מזלג.

2. קוצצים עגבנייה לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה.

3. מתבלים עם לימון, מלח ופלפל ומערבים היטב.

4. מורחים את ממרח האבוקדו-עגבניות בלחמנייה, מוסיפים מלמעלה מעט זיתים

המתכונים באדיבות ביה"ס לבישול תדמור 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('a1ceeee2-f1c1-4859-8878-4c39a7c292f8','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה