מתכון מנצח לפרגיות בתנור

$(function(){setImageBanner('6a6a2290-91ae-4da8-b283-a7e80da9b2d7','/dyncontent/2024/3/21/f5c6fbf4-2749-4549-8c62-2139dbde48d2.jpg',17667,'עע יעדים 0324 אייטם',525,78,false,43241,'Image','');})

מחפשים מה להכין לארוחת הצהריים? קבלו מתכון פשוט לפרגיות בתנור ברוטב סילאן וצ'ילי שלא תרצו להפסיק לאכול!

פרגיות אפשר להכין במגוון דרכים- הפעם נביא לכם מתכון מנצח ופשוט לפרגיות בתנור ברוטב סילאן וצ'ילי- שילוב של מתיקות וחריפות שלא תרצו להפסיק לאכול!

מצרכים (4 מנות)

1 חבילת פרגיות

שתי כפות שמן זית

6 שיני שום כתושות או קצוצות דק

מלח ופלפל לפי טעם

כף פפריקה

3 כפות צ'ילי מתוק

2 כפות סילאן

כף רוטב טריאקי

מיץ מלימון

מעט ג'ינג'ר (לא חובה)

 פרגיות בתנור. צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-190-200 מעלות
  2. בקערה מערבבים את חומרי המרינדה: שמן, תבלינים, שום, צ'ילי, סילאן, טריאקי, מיץ מלימון וג'ינגר.
  3. שוטפים היטב את הפרגיות
  4. מערבבים בקערה את הפרגיות במרינדה ונותנים להן לנוח לפחות חצי שעה (ניתן גם להשאיר את הפרגיות בהשרייה כמה שעות במקרר לספיגת טעמים)
  5. מרפדים תבנית בנייר אפייה
  6. מסדרים את הפרגיות בתבנית ומכסים אותה בנייר כסף
  7. מכניסים לאפיייה בתנור ל-30 דקות. לאחר מכן מורידים את נייר הכסף ואופים עוד 10-15 דקות עד להשחמה

בתיאבון!

פרגיות בתנור. צילום: יהלי אוזן

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('f0e91a23-2a6b-4801-8a88-fe6fa0cead92','/dyncontent/2024/4/10/1ce44408-1dd9-411b-b3d9-da123a2ff67c.jpg',17729,'עזריאלי 0424 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה