מתכון לתבשיל עוף, בטטה ופטריות
23.11.20 / 10:09
ארוחת צהריים במחבת אחת- מתכון לתבשיל עוף, בצל, בטטה ופטריות- גם טעים וגם בריא!
מצרכים (4 מנות)
4 כרעיים עוף מחולקים למשולש ורגל
3 כפות שמן
1 בצל גדול קצוץ דק
חבילת פטריות שמפניון טריות חתוכות לקוביות
1 בטטה חתוכה לקוביות
מלח ופלפל
אופן הכנה
- נשטוף היטב את העוף ונחלק כל כרע לשתי חלקים- משולש ורגל
- נחתוך את הירקות: בצל, פטריות ובטטה
- במחבת עמוקה נחמם שמן על אש גבוהה, נשים את חתיכות העוף לטיגון של שתי דקות מכל צד כך שיקבלו צריבה חזקה. נוציא לצלחת נקייה
- נוסיף מעט שמן ועל אש נמוכה נטגן את הבצל מספר דקות עד שנהיה שקוף ורך (חשוב לשמור על אש נמוכה כדי לא לשרוף אותו)
- נוסיף את הפטריות והבטטה ונמשיך לטגן מספר דקות.
- נוסיף את חתיכות העוף למחבת, נתבל במלח ופלפל ונבשל על אש נמוכה כשעה לפחות עד שהעוף מוכן. נגיש מיד חם
בתיאבון!
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]