מתכון לקציצות עוף וירק בריאות!

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('32cd9333-8647-4ec3-8192-f57dbe920da1','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('32cd9333-8647-4ec3-8192-f57dbe920da1','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

מחפשים לגוון את ארוחת הצהריים? קבלו מתכון לקציצות עוף וירק שתוכלו להכין בקלות ולאכול בלי הרגשה רעה- הן ללא פחמימות

מצרכים (20 קציצות)

2 חתיכות חזה עוף

3-4 ביצים

1/2 חבילת בצל ירוק

12/ חבילת פטרוזיליה או כוסברה

מלח ופלפל

כוס וחצי שמן קנולה לטיגון

 צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה

  1. נקצוץ לריבועים קטנים את חזה העוף
  2. נקצוץ דק את הבצל הירוק והפטרוזיליה או כוסברה
  3. נערבב בקערה את חזה העוף, הביצים והירק היטב עד שמתקבלת בלילה נוזלית יחסית. נוסיף מלח ופלפל לפי טעם ונערבב
  4. נחמם מחבת עם שמן, כשהשמן חם ניצוק פנימה בעזרת כף או מצקת את הבלילה לעיגולים קטנים
  5. נטגן משני הצדדים 2 דקות עד שכל צד שחום, מומלץ להוריד את גובה האש לבינונית במהלך הטיגון

כשהקציצות מוכנות נגיש מיד, בתיאבון!

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('2bbf0a76-e857-47ac-8515-bbac7d9fb4e9','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה