מתכון לקוקטייל קל הכנה בבית

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e53483f5-792c-4f32-859d-bc6e056825ec','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('e53483f5-792c-4f32-859d-bc6e056825ec','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

הסקוטית מבית ישרקו המייבאת ומשווקת מוצרי מזון, מהמובילים בעולם, משיקה לקיץ 2020: מיסטרל ג'ין רוזה ורוד.

צילום יחצ

הג'ין מגיע מפרובנס, שבצרפת. ומיוצר במהדורת אצוות קטנות, בתהליך כפול: זיקוק לאחר השריה של 6 רכיבים קלאסיים – ערער, הל, איריס, פלפל ורוד, זרעי כוסברה ו – grain of paradise. בנפרד משרים ומזקקים עשבי תיבול עדינים: תימין, בזיליקום, שומר, מנטה, אקליפטוס ואשכולית ורודה.

לג'ין מיסטרל אופי פרחוני מאוד עם רמיזות למנטה ועשבי תיבול ים תיכוניים. הערער מודגש אך, הרמוני והטעם מזכיר אשכולית ורודה והדרים. מומלץ לשתות בטמפרטורה של 6-8 מעלות ועל קרח או במגוון קוקטיילים.

מתכון לקוקטייל גי'ן רוזה:

יש להכניס ישירות בשייקר:

5 מ"ל של מיסטרל ג'ין

2 מ"ל סירופ פירות פסיפלורה

4 מ"ל מיץ לימון

4 מ"ל מיץ אננס

 

מוזגים לכוס מעל קרח כתוש.

מקשטים באננס מיובש ובחצי פסיפלורה.

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('1ca0b14c-5813-42d3-86be-9313b18c104f','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה