מתכון להכנת עוגיות ביסקוטי פירות יבשים

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('60729265-fa72-4a90-bdcd-358940f231b4','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('60729265-fa72-4a90-bdcd-358940f231b4','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

לעוגיות ביסקוטי האיטלקיות גרסאות רבות. ביסקוטי באיטלקית זה ״אפוי פעמים״ כי את העוגיה הזו אופים פעמיים. הן עוגיות שנחשבות קלות להכנה והמרכיבים גמישים מאוד, ניתן להכין אותם עם המצרכים שיש בבית ואפשר להכין אותם לפי מה שאוהבים, כמו: להפחית סוכר, לשלב קמח מלא, לשלב פירות יבשים שונים ועוד.

את גרסאת הביסקוטי לשולחן טו בשבט, או בכלל לאירוח בבית במהלך כל השנה, שידרגה הקונדיטורית של רשת קפה ביגה, שרית גז, שחושפת מתכון מיוחד, טעים וקל, שינצל את כל שאריות הפירות היבשים, האגוזים והשקדים שיש לכם בבית.

יחצ

מצרכים:

כוס סוכר

2 וחצי כוסות קמח

חצי כפית אפיה

רבע כפית מלח

2 ביצים

100 גר חמאה

חצי כפית מחית וניל

50 גר משמש חתוך לקוביות

50 גר תאנים חתוכים

50 גר חמוציות

100 גר שקדים טבעיים

 

אופן ההכנה:

  • לערבב במיקסר גיטרה את כל החומרים
  • להוסיף את הפירות מיובשים והשקדים
  • ליצור גלילים לאפות ב 180 מעלות 25-30 דק
  • לקרר ולחתוך לבסקוטים
  • לסדר בתבנית ולהחזיר לאפייה ל 150 10 ד'ק.

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('d4e75d4c-4878-455b-8a25-88ad910f1aa1','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה