מתכון לארוחה מפסקת: בשר מוקפץ עם ירקות

$(function(){setImageBanner('2eff494d-1081-4546-a66c-839eaf9605f9','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43241,'Image','');})

הזדמנות להכין מנה טעימה ומשביעה לקראת הצום, או לכל ארוחת צהריים שתרצו! קבלו מתכון לבשר טחון מוקפץ עם ירקות שלא תרצו להפסיק לאכול

רגע לפני צום יום כיפור, אם עדיין לא חשבתם מה תכינו לארוחה המפסקת, זו ההזדמנות שלכם להכיר מתכון מנצח ופשוט ארוחת משביעה וטעימה! קבלו מתכון לבשר טחון מוקפץ עם ירקות שתוכלו להכין ליד אורז לבן, רגע לפני הצום או בכל הזדמנות לארוחת צהריים!

 

מצרכים (2 מנות):

500 גרם בשר טחון

בצל גדול

2 גזרים

שעועית ירוקה קפואה

פטריות

כף שמן קנולה

2 שיני שום

מלח ופלפל

2 כפות סויה

כף צ'ילי מתוק

כף סוכר חום

מיץ מחצי לימון

שבבי צ'ילי ופפריקה

 צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה:

  1. חותכים את הירקות לרצועות או קוביות בהתאם להעדפה, קוצצים גם את השום
  2. מחממים מחבת ווק עם שמן קנולה
  3. מכניסים את הירקות לטיגון קל: גזר, בצל, שום וכעבור כמה דקות את השעועית והפטריות
  4. אחרי שהירקות מתרככים מוסיפים את הבשר הטחון ומתחילים לערבב ולפורר אותו לחתיכות קטנות, מטגנים 3-4 עד שהבשר מוכן
  5. מוסיפים סוכר, סויה, צ'ילי, מיץ מלימון ותבלינים, מתקנים לפי הטעם. נותנים למוקפץ להתבשל 5 דקות על אש קטנה
  6. מכינים ליד אורז לבן ומגישים

 

בתיאבון!

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('955fc3b1-ad04-4bc0-a83f-2acc5c325698','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה