מרק שמנת פטריות מנחם לחורף...

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('6fef6e65-7d47-41e7-b749-7011fbd9d320','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('6fef6e65-7d47-41e7-b749-7011fbd9d320','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

מרק שמנת פטריות הוא אחד המרקים הפופולאריים והאהובים בעיקר בימי החורף הקרים.. חברת הרבלייף מציעה מנה משודרגת ועשירה בחלבון ומנדבת מתכון מרק שמנת פיטריות איכותי, מזין, טעים ובריא! מתוך ספר מתכוני הבריאות: "מבשלים דרך חיים", הכולל כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות עם פירוט ערכים תזונתיים.

מרק פטריות צילום דן פרץ

מרק שמנת פטריות

2 מנות

 

רכיבים:

3 כפות שמן זית

1 בצל, קצוץ דק

1 שן שום, פרוסה דק

1 ענף תימין

1 סלסילת פטריות שמפיניון , נקיות ופרוסות

2 כוסות מים

1/3 כוס שמנת לבישול  15%

3 כפות מדידה אבקת חלבון של הרבלייף

מלח ים, לפי הטעם

פלפל  שחור גרוס, לפי הטעם

 

להגשה:

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

 

אופן הכנה:

  1. מחממים את שמן הזית בסיר מעל להבה בינונית. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
  2. מוסיפים את השום, התימין והפטריות, מכסים, מנמיכים ללהבה נמוכה ומבשלים 5 דקות, עד לריכוך.
  3. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מנמיכים ללהבה נמוכה ומבשלים 15 דקות.
  4. מוסיפים את השמנת, אבקת חלבון ומרק העגבניות ומתבלים במלח ופלפל.
  5. טוחנים את המרק בעזרת בלנדר מוט.
  6. מחלקים לקעריות הגשה, מוסיפים קרוטונים ומפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('c926a3d1-be44-4f67-b111-d16a2fa832fb','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה