לחגוג את חג הפסח עם קציצות כרישה "פראסה"
18.03.21 / 09:04
בכל שנה בחג הפסח הנשנוש הכי טעים בשולחן החג מבחינתי הוא לא אחר מקציצות "פראסה " זה הטעם של הבית , זה מאכל הדגל של כל התורכים והספרדים. אבל כולם יכלים להכין אותם ואני מבטיחה לכם שאחרי שתכינו אותן פעם אחת, תאמצו אותן כל השנה .
מצרכים לקציצות:
1/2 קילו בשר טחון
2 יחידות כרישה - חתוכות לטבעות, מבושלות ומסוננות
1 כוס פטרוזיליה טריה וקצוצה
1 ביצה
1/4 כוס קמח מצה
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית אבקת אפייה
לטיגון:
1 בקבוק שמן
אופן ההכנה:
קודם שוטפים את עלי הכרישה ומבשלים 40-60 דקות, עד לריכוך מלא של הירק.
מקררים את הכרישה, סוחטים היטב מנוזלים וקוצצים דק
לקציצות:
- בקערה מניחים את כל מרכיבי הקציצות ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
- יוצרים מן העיסה קציצות שטוחות מעט.
לטיגון:
- במחבת מניחים את שמן הקנולה עבור טיגון חצי עמוק ומחממים.
- מניחים את הקציצות בשמן ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה.
- מניחים את הקציצות על נייר סופג.
בתאבון וחג שמח
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]