יום השוקולד הבינלאומי: מתכון לקינוח 'שקדים משוקלדים'

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e5244c65-3672-4a43-98c0-f4cd732b9ae4','/dyncontent/2024/3/21/f0bff0df-977b-40ad-bfa7-e0143f5efecd.jpg',17661,'רבין 0324 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('e5244c65-3672-4a43-98c0-f4cd732b9ae4','/dyncontent/2024/3/21/f5c6fbf4-2749-4549-8c62-2139dbde48d2.jpg',17667,'עע יעדים 0324 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

לכבוד יום השוקולד הבינלאומי קבלו מתכון קל ומנצח לקינוח שוקולדי שתוכלו להכין בבית- שקדים מצופים בשוקולד!

לכבוד יום השוקולד הבינלאומי שמתקיים היום, ב-7 ביולי,  שוש איתמר, בעלת "שושקולד" קייטרינג חלבי לאירועים ושוקולטיירית שמייצרת פרלינים וקינוחים בעבודת יד סיפרה לנו על מתכון שוקולד מנצח!

קבלו את המתכון לקינוח 'שקדים משוקלדים', קל, פשוט ומהיר להכנה. "המתכון הבא הוא גם טבעוני וגם פרווה, מכינים אותו בחמש דקות עבודה והוא קוצר המון מחמאות", אומרת שוש.

מתכון לקינוח 'שקדים משוקדלים'

מרכיבים:

100 גרם גפרורי שקדים מולבנים שחתוכים בצורת מקלות

כף ליקר אמרטו שקדים (ניתן להשתמש גם בליקר קפה)

חופן אבקת סוכר

100 גרם שוקולד מריר

 

אופן הכנה:

- להרטיב את השקדים המולבנים בליקר ולהשרות כשעה

- להוסיף אבקת סוכר, לערבב כדי שכל גפרורי השקדים יהיו מצופים בסוכר

- לקלות בתנור (120 מעלות) כ – 10-15 דקות, תוך כדי ערבוב כל כמה דקות

- להמיס שוקולד מריר במיקרו בפולסים קצרים

- להעביר לקערה את השקדים המסוכרים , לשפוך את השוקולד המומס ולערבב היטב

- לחלק למנג'טים, לקרר ולהגיש

 בתאבון!

צילום אילוסטרציה Shutterstock

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('69a7dd30-3017-4815-af8b-f78b6ad0eaa1','/dyncontent/2024/4/10/1ce44408-1dd9-411b-b3d9-da123a2ff67c.jpg',17729,'עזריאלי 0424 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה