ארוחה בתבנית- חזה עוף וירקות בתנור!

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('19e97023-fa68-4845-8787-3ae78603ee65','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('19e97023-fa68-4845-8787-3ae78603ee65','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

הפעם בארוחה בתבנית נביא לכם מתכון לחזה עוף עם ירקות שמכינים תוך חמש דקות והתנור עושה את כל העבודה!

מחפשים איך להכין ארוחה במהירות ובלי הרבה עבודה? הפעם נביא לכם מתכון מנצח לארוחת בתבנית- חזה עוף וירקות! ארוחה בריאה, קלה וטעימה במיוחד.

מצרכים (2 מנות)

500 גרם חזה עוף (2 חתיכות)

2 גזרים

300 גרם פרחי ברוקולי

1 בטטה

2 כפות שמן זית

כפית מלח

כפית פלפל שחור 

פפריקה

מעט פטרוזיליה יבשה

2 כפות ממרח פסטו

צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה

1. נחמם תנור ל-200 מעלות

2. נחתוך את הירקות לקוביות גדולות ואת חזה העוף לרצועות ארוכות

3. נסדר נייר אפייה על גבי תבנית מתאימה לתנור

4. נניח את כל הירקות בתבנית ונתבל בשמן זית, מלח, פלפל, פפריקה, פטרוזיליה וכף פסטו. נערבב היטב

5. נניח במרכז התבנית את חזה העוף ונתבל כמו את הירקות משני הצדדים

6. נכניס לתנור לאפייה של 30-35 דקות

הערה: ניתן לגוון את הארוחה עם כל ירק שתרצו: פלפלים, כרובית, פטריות, בצל וכדומה.

בתיאבון!

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('da7df6c8-54ba-4c66-9eff-a9299a77c364','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה