אצבעות דג בתנור!

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('34f223ef-1afc-407c-9967-cdbfff2ca88c','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('34f223ef-1afc-407c-9967-cdbfff2ca88c','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

מתכון פשוט וקל לאצבעות דג בתנור בסגנון 'פיש&צ'יפס'!

מחפשים דרך לגוון את ארוחת הצהריים? קבלו מתכון לאצבעות דג בתנור שקל להכין ועוד יותר כיף לאכול!

מצרכים (2 מנות)

2 פילה דג אמנון

מלח ולימון

3 כפות קמח

כפית מלח

חצי כפית פלפל

כפית פפריקה

2 ביצים

כוס פירורי לחם או פנקו

 צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה

  1. נשרה את נתחי הדג במיץ לימון ומלח כ-15-20 דקות ונשטוף את הדגים היטב.
  2. נחמם תנור ל-200 מעלות
  3. נחתוך את הדג לרצועות בעובי 2 ס"מ
  4. נערבב בקערה את הקמח עם התבלינים
  5. נכין שתי קערות נוספות עם ביצה טרופה היטב ועם פירורי לחם
  6. נכין תבנית עם נייר אפיה
  7. את רצועות הדג נצפה בקמח, בביצה ואז בפירורי הלחם ונסדר בתבנית
  8. נכניס לאפייה של 15 דקות, בחצי זמן האפייה נהפוך את הדגים. נגיש מיד כשזה חם!

 

בתיאבון!

צילום: יהלי אוזן

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('094631fa-d06f-44c8-9241-d73d3b3e1b01','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('094631fa-d06f-44c8-9241-d73d3b3e1b01','/dyncontent/2024/12/15/9d8d2386-821e-41e6-8d2c-0cea317f3fe9.jpg',18362,'קפאסה 0924 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה