אזהרת פספוס: ארבעה ימים של פסטיבל סושי, מוזיקה ואווירה שלא רציתי שתיגמר
16.06.26 / 20:59
אווירה טרופית, מוזיקה שסחפה את הקהל, קוקטיילים צבעוניים ומנות סושי שהצליחו להפתיע בכל ביס מחדש - פסטיבל הסושי הכשר של קו תאי בבאר שבע הפך את העיר העתיקה למוקד של טעמים, צבעים ואנרגיה. יצאנו לחוות מקרוב את החגיגה האסייתית המדוברת וחזרנו עם תיאבון לעוד.

השף דרור שושן הציג תפריט מיוחד ויצירתי שנבנה במיוחד לפסטיבל, עם שילובים מסקרנים של חומרי גלם איכותיים, טכניקות מוקפדות והגשה מרשימה. לצד המנות המצוינות נהנו הסועדים ממוזיקה מעולה של דיג'יי, אווירה תוססת ותחושה של חופשה רחוקה בלי לצאת מבאר שבע.
יש מקומות שאתה מגיע אליהם בשביל האוכל, ויש מקומות שאתה נשאר בהם בגלל החוויה. פסטיבל הסושי הכשר של קו תאי בבאר שבע הצליח להיות בדיוק שני הדברים יחד.
כבר בכניסה למסעדה, השוכנת במבנה העות'מאני המיוחד בלב העיר העתיקה, הרגשתי שאני קופצת לכמה שעות לחופשה טרופית קטנה. התאורה החמימה, האנשים המחייכים, הקוקטיילים הצבעוניים והמוזיקה הנהדרת שזרמה ברקע יצרו אווירה מחשמלת. הדיג'יי ניגן סט מדויק, מלא קצב ואנרגיה, כזה שגרם לי לרצות לקום מהכיסא ולרקוד בין מנה למנה.
אבל עם כל הכבוד לאווירה, הכוכב האמיתי של הערב היה האוכל.

השף דרור שושן בנה תפריט מיוחד שמצליח לקחת את הסושי הכשר למחוזות יצירתיים ומפתיעים. כל מנה שהגיעה לשולחן נראתה כמו יצירת אמנות קטנה, כזו שכמעט חבל לגעת בה. כמעט.
הסשימי המאצ'י היה אחד הרגעים הזכורים של הערב. נתחי הדג העדינים והטריים השתלבו בצורה מושלמת עם הדייקון הכבוש, פונזו השום הקלוי ואיולי היוזו קושו. כל ביס סיפק שכבה נוספת של טעם - חמיצות עדינה, חריפות מדויקת וקריספיות ממכרת של שום מטוגן.
גם טרטר הטורו בלו פין טונה היה חגיגה של מרקמים וטעמים. הטונה הקצוצה הייתה רכה ועשירה, הוואסבי הטרי העניק בעיטה עדינה ומרעננת, וקרקרי דפי האורז והאצות הפריכות הוסיפו קראנץ' מושלם שהפך כל ביס לחוויה.

הרול גינזה סושיקו היה ללא ספק אחד היפים שהוגשו לשולחן. סלמון צרוב, אספרגוס ומלפפון במרכז, עטופים בבר ים ומעוטרים בטוביקו שחור, ג'ל פונזו וקיזאמי. שילוב אלגנטי, מדויק ומאוזן, שמציג את היכולת של המטבח לשלב בין עדינות לבין נוכחות.
גם המנה הצמחונית, אורניג'ירו, הצליחה להפתיע. דף הסויה הכתום העניק צבעוניות מרהיבה, בעוד טרטר האבוקדו בקרם הוואסבי, השומשום השחור וקראנץ' הבטטה יצרו שילוב עשיר, רענן ומלא אופי.
בין מנה למנה זרמו לשולחנות קוקטיילים, כוסות סאקה וחיוכים, והתחושה הייתה של חגיגה אמיתית. לא רק פסטיבל סושי, אלא ערב שלם של בילוי, מוזיקה, אנשים טובים ואוכל שמוכן באהבה ובדיוק מרשים.
אז כדאי שתספיקו ותשריינו מקום מהר, כי הפסטיבל ייגמר ביום חמישי הקרוב

אם יש משהו שלקחתי איתי מהערב הזה, הוא ההבנה שסושי כשר כבר מזמן אינו פשרה. כשהוא פוגש חומרי גלם איכותיים, יצירתיות קולינרית ותשוקה אמיתית למטבח - הוא הופך לחוויה קולינרית שלמה.
פסטיבל הסושי הכשר | 15–18 ביוני | החל מהשעה 17:00
לפרטים נוספים והזמנת מקומות: https://bit.ly/4fzFAvo
קו תאי (KOH THAI) – מטבח אסייתי וסושי כשר
רחוב סמילנסקי 23, באר שבע
טלפון: 08-6654854
www.koh-thai.co.il
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
