פרסום ראשון: נחשפת עלות חגיגות האליפות של הפועל באר שבע – כל הפרטים

$(function(){setImageBanner('1b871e19-60bf-41a6-b3d1-2bae3ada61c3','/dyncontent/2026/5/18/8f857b6c-7195-4bc2-a76f-946e56de791e.jpg',20148,'נטו ספיר 0925 אייטם',525,78,false,32653,'Image','');})

מאחורי הקלעים של אירוע הענק שיתקיים ביום רביעי בפארק נחל באר שבע: מינהל הכספים של העירייה הגיש בקשה לאישור תקציב חגיגות בסך שני מיליון שקלים, שימומנו בשלב זה על חשבון סעיף הרזרבה העירוני.

קרדיט: זאב דיקמןהעונה החלומית וההיסטורית של הפועל באר שבע מגיעה לשיאה המרגש, אך לצד ההכנות הלוגיסטיות לקליטת עשרות אלפי האוהדים, נחשפים כעת גם המספרים שמאחורי הפקת הענק של חגיגות האליפות הרשמיות.

מסמך רשמי של מינהל הכספים בעיריית באר שבע חושף כי מנהלת אגף תקציב רגיל, רו"ח מינה מלכה, הגישה בקשה דחופה לאישור הנהלת העיר והמועצה לעדכון תקציב לשנת 2026. על פי הפנייה, שהועברה לראש העיר ויו"ר ועדת הכספים, מר רוביק דנילוביץ', תקציב אירוע חגיגות האליפות הרשמיות יעמוד על סך של 2,000,000 שקלים.

על פי המסמך, התקציב ימומן בשלב זה כנגד הקטנת סעיף הרזרבה של העירייה. יחד עם זאת, בעירייה משאירים פתח למימון חיצוני ומציינים כי ככל שיגויסו תקציבים ייעודיים לטובת האירוע (מצד ספונסרים או גורמים תומכים), התקציב העירוני יעודכן ויצומצם בהתאם.

חגיגה חסרת תקדים בפארק

התקציב המסיבי מסביר את ההפקה המושקעת והיוצאת דופן שמתוכננת ליום רביעי הקרוב (27 במאי 2026) בפארק נחל באר שבע. האירוע, המופק בשיתוף פעולה של העירייה ומועדון הכדורגל, יהיה פתוח לחלוטין וללא עלות לקהל הרחב, וצפוי למשוך המוני אוהדים מכל רחבי הנגב והארץ.

התוכנית האמנותית כוללת שורה של מופעי ענק מצד אמנים מובילים שירימו את עשרות האלפים באדום: ליאור נרקיס, אגם בוחבוט והפרויקט של רביבו. רגע השיא של הערב יירשם כאשר שחקני האלופה, הצוות המקצועי והנהלת המועדון יעלו אל הבמה לקול תשואות הקהל ויניפו את צלחת האליפות הרשמית.

מדריך לאוהדים לקראת הערב הגדול:

  • מתי ואיפה: יום רביעי, 27.05.2026, פארק נחל באר שבע.

  • לוח זמנים: שערי הפארק ייפתחו בשעה 18:30, כאשר האירוע המרכזי וההופעות יצאו לדרך החל מהשעה 20:00.

  • איך מגיעים? על מנת להקל על העומסים ולאפשר הגעה בטוחה, עיריית באר שבע תפעיל מערך נרחב של הסעות ושאטלים בחינם. השאטלים ייצאו ממוקדים מרכזיים ברחבי העיר ישירות למתחם האירוע ובחזרה.

מהעירייה נמסר כי פרטים מלאים ומדויקים אודות מסלולי השאטלים, חניוני המערך והסדרי הנגישות לבעלי מוגבלויות יפורסמו באופן מסודר בהמשך השבוע.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



 
 
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה