פרויקט הענק של סורוקה: נבחרה החברה שתנהל את הקמת מגדל האשפוז החדש
01.01.26 / 18:00
חברת "מרגולין הנדסה וייעוץ" זכתה במכרז של שירותי בריאות כללית לניהול פרויקט "התקומה" – בניין האשפוז הכירורגי החדש והממוגן של המרכז הרפואי בבאר שבע. המבנה החדש יכלול כ-450 מיטות ובית חולים חירום תת-קרקעי

צעד משמעותי בשדרוג שירותי הרפואה בנגב: חברת "מרגולין הנדסה וייעוץ" נבחרה להוביל את אחד הפרויקטים הרפואיים הגדולים והמורכבים בישראל – הקמת בניין האשפוז הכירורגי החדש במרכז הרפואי סורוקה. החברה זכתה במכרז של שירותי בריאות כללית לניהול ופיקוח על הפרויקט, המכונה "פרויקט התקומה".
הפרויקט, שהיקפו הכספי מוערך בכ-1.2 מיליארד ש"ח, עתיד להשתרע על פני שטח עצום של כ-70 אלף מ"ר. המבנה החדש ישמש כמגדל אשפוז מרכזי ויכלול כ-450 מיטות אשפוז למחלקות השונות. לאור המיקום האסטרטגי והלקחים הביטחוניים, הבניין יכלול גם בית חולים חירום תת-קרקעי ממוגן. מבחינה הנדסית, מדובר באתגר מורכב הכולל בנייה בלב מתחם רפואי פעיל וחיבור המבנה החדש למבנים הקיימים בקמפוס באמצעות מערכת של גשרים ומנהרות.
במסגרת תפקידה, מרגולין תוביל את כל שרשרת הניהול: החל משלב התכנון ואישור הפרוגרמה, דרך ניהול המכרזים והתקציב, ועד לפיקוח על ההקמה בפועל ומסירת המבנה לאכלוס.
הזכייה במכרז מצטרפת לפורטפוליו עשיר של החברה בניהול פרויקטים רפואיים לאומיים, ביניהם הקמת בתי החולים אסותא אשדוד ושניידר לילדים, וכן פרויקטים בהדסה עין כרם, שערי צדק ואסותא רמת החייל.
מטעם חברת מרגולין הנדסה וייעוץ נמסר בעקבות הזכייה: "ניהול פרויקטים של הקמת בתי חולים הוא זכות ושליחות עבורנו, זאת מתוך הבנה שמדובר במבנים מצילי חיים המעניקים טיפול, ריפוי וסיוע לתושבים – ובפרט לתושבי באר שבע, בירת הנגב, וסביבתה".
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
