החשוד בקשר עם סוכן איראני שוחרר למעצר בית בבאר שבע
13.07.25 / 19:45
החשוד, אביב במנולקר מבאר שבע, נעצר בתחילת החודש בחשד למגע עם סוכן זר מטעם איראן – לאחר חקירה ממושכת שכללה עיון בתכתובות וממצאים מטלפונים, שוחרר כעת למעצר בית תחת מגבלות ופיקוח
בית משפט השלום בבאר שבע הורה היום (שני) על שחרורו של אביב במנולקר, תושב העיר, למעצר בית מלא, לאחר שנעצר בחשד לקיום מגעים עם סוכן זר מטעם איראן ולביצוע עבירות ריגול. ההחלטה התקבלה לאחר כשלושה שבועות של חקירה, שכללה עיון בתכתובות, בדיקת טלפונים ניידים והצגת דו"חות סודיים בפני בית המשפט.
מהחלטות בית המשפט עד כה עולה כי במנולקר נעצר לאחר שמידע מודיעיני שהתקבל בחודש שעבר הצביע על קשר חשוד עם גורם עוין, אשר לפי החשד פעל בשירות גורמי מודיעין איראניים. בדיונים הקודמים נטען על ידי המדינה כי בטלפונים שנתפסו נמצאו "תוצרים חלקיים" שיש בהם כדי לחזק את החשד למגע עם סוכן זר, אך לא ניתן היה לקבוע האם מדובר באדם או גורם אוטומטי.
במהלך הדיונים הדגישו נציגי המשטרה כי יש "ראיות נוספות המסבכות את המשיב בעבירות המיוחסות לו", ואילו ההגנה טענה כי מיד כשהבין שמדובר בגורם חשוד – הפסיק את הקשר.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
