$(function(){setImageBanner('8ddb23bb-35a0-401c-a4f6-07c7eddda3ba','/dyncontent/2021/9/12/3720aa90-502e-4743-af3f-2f17912bc41b.jpg',13433,'',525,78,false,43241);})

מדריך להכנת פאי רועים מושלם -Beko מותג מכשירי החשמל לבית, מציע מתכון קל וטעים להכנה שישדרג את ארוחת ראש השנה

BEKO יחצ

פאי רועים

מצרכים

לחלק הבשרי-

1 ק"ג בשר בקר/ סטייק

30 מ"ל שמן זית

50 גר' כרישה

1 בצל סגול חתוך לקוביות

2 גזרים חתוכים לקוביות

2 שיני שום קצוצות

2 מקלות סלרי קצוצים

15 גר' עגבניות מרוסקות

6 עגבניות מיובשות, קצוצות

500 מ"ל ציר (בקר או עוף)

4 ענפי תימין

3 עלי דפנה

לציפוי-

מלח, פלפל ועשבי תיבול ציפוי

3 תפוחי אדמה גדולים, מקולפים וחתוכים לקוביות

חצי ראש כרובית קטנה

חצי סלרי בינוני

300 מ"ל חלב שקדים

15 מ"ל שמן זית

קורט מלח

 

אופן ההכנה

  • מטגנים את הבשר הטחון במחבת נון-סטיק למשך 5 דקות עד להשחמה ומנמיכים את האש.
  • במחבת נוספת, מחממים כף שמן זית
  • מוספים את הבצל, גזר, סלרי וכרישה ומטגנים על חום בינוני/נמוך עד לריכוך, בערך 4 דקות
  • מעבירים את הבשר למחבת הירקות
  • מוסיפים שום, עגבניות מרוסקות, עגבניות מיובשות ועשבי תיבול. מטגנים עוד 3 דקות
  • מוסיפים את הציר ומבשלים על חום בינוני, ללא מכסה, למשך 25 דקות
  • שמים את תפוחי האדמה, הכרובית והסלרי בסיר. מבשלים על חום בינוני למשך 10-12 דקות
  • מסננים ושמים את הירקות המבושלים במעבד מזון; מעבדים עד למחית חלקה
  • שופכים את הבשר לכלי קדירה, מיישרים ומוזגים מעל את הפירה
  • מברישים עם מעט שמן זית ואופים בתנור על חום 180 מעלות כ- 25 דקות

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('721d01c6-78d1-4de9-9f71-e088a762caac','/dyncontent/2021/9/13/c597d25d-a939-4509-99dc-f9a73b3ea8c6.jpg',13441,'',525,78,false,43243);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה