עוגת מוס ריבת חלב

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('4f05278d-4eff-4e8a-9d84-0e5aeda8424f','/dyncontent/2021/7/26/dd324c25-0cc4-4163-b23a-e80821241dd0.jpg',13164,'',525,78,true,43241);},7],[function() {setImage('4f05278d-4eff-4e8a-9d84-0e5aeda8424f','\u003ciframe src=\u0027https://campaignsb.i-in.co.il/banners/sami/2021/july/tikshoret_hazutit/boy/300x100/300x100.html\u0027 width=\u0027525px\u0027 height=\u002778px\u0027 style=\u0027overflow:hidden\u0027 scrolling=\u0027no\u0027 seamless=\u0027seamless\u0027\u003e\u003c/iframe\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=12790\u0026AreaId=43241\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 style=\u0027width:525px;height:78px\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},7]]);})

לעוגה חשיבות כה רבה עד כדי כך שמציינים עבורה בעולם, יום מיוחד. יום העוגה נערך ב- 20.07.21 והקונדיטורים של רשת קפה גרג, חושפים את מתכון עוגת מוס ריבת חלב. עוגה עשירה, מרשימה, ומתאימה לכל אירוח.

צילום אנטולי מיכאלו

מרכיבים לבסיס העוגה:

100 ג' חמאה,

100 ג' סוכר,

2 ביצים,

100 ג' שוקולד מריר,

5 ג' וניל,

35 ג' קמח ללא גלוטן.

 

מוס ריבת חלב:

5 ג' ג'לטין ,

25 מ"ל מים קרים, 320

ג' ריבת חלב,

500 מ"ל שמנת מתוקה.

 

קראנץ':

 100 ג' שוקולד לבן, 20

ג' פתיתי קוקוס קלוי.

 

ציפוי  העוגה:

160 ג' ריבת חלב, 15 מ"ל שמנת מתוקה.

 

 

 

 

אופן הכנה:

 

בסיס -  מניחים את השוקולד והחמאה בקערה,  למיקרוגל.

טורפים פנימה סוכר ותמצית וניל. להוסיף ביצים ושאר מרכיבים.

יוצקים בתוך תבנית מרופדת נייר אפייה ואופים בחום תנור 160 מעלות.

 

קראנץ' - מניחים את השוקולד בתוך קערה למיקרוגל,

מערבבים פנימה את פתיתי הקוקוס ויוצקים על גבי בסיס הבראוניז בשכבה אחידה.

מקפיאים עד השלב הבא.

 

מוס ריבת חלב - מערבבים את הג'לטין יחד עם המים הקרים. מניחים את ריבת החלב בקערה למיקרוגל לריכוך. מקציפים את השמנת המתוקה, בהדרגה מוסיפים את ריבת החלב. מערבבים 2 כפות מהקצפת לתוך קערית הג'לטין המומס. יוצקים את המוס על גבי הקרנץ' שבתבנית ומקפיאים למשך ארבע שעות עד שלב הציפוי.

 

ציפוי -  מניחים בקערית חסינת חום את ריבת החלב יחד עם השמנת המתוקה, מחממים כדקה במיקורגל לחימום וריכוך, מערבבים היטב ויוצקים בצורה אחידה על פני המוס. משיבים למקפיא להתייצבות.

בתיאבון.... 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('518f17be-152b-4023-9ea3-bd8b929b6fc6','/dyncontent/2021/7/26/f393b752-947e-41c1-8d08-34d2d25e8857.jpg',13173,'',525,78,true,43243);},7],[function() {setImage('518f17be-152b-4023-9ea3-bd8b929b6fc6','\u003ciframe src=\u0027https://campaignsb.i-in.co.il/banners/sami/2021/july/tikshoret_hazutit/boy/300x100/300x100.html\u0027 width=\u0027525px\u0027 height=\u002778px\u0027 style=\u0027overflow:hidden\u0027 scrolling=\u0027no\u0027 seamless=\u0027seamless\u0027\u003e\u003c/iframe\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=12790\u0026AreaId=43243\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 style=\u0027width:525px;height:78px\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},7]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה