נקניקיות על שיפוד

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('f7951682-e2f2-4e00-8354-e96bc01dfff1','/dyncontent/2021/7/29/694d8f10-2c55-4c08-8d91-6c1a9d8b5a5b.jpg',12633,'',525,78,true,43241);},7],[function() {setImageBanner('f7951682-e2f2-4e00-8354-e96bc01dfff1','/dyncontent/2021/7/26/dd324c25-0cc4-4163-b23a-e80821241dd0.jpg',13164,'',525,78,true,43241);},7]]);})

חברת "מעדני יחיעם", מגישה לרגל ל"ג בעומר, יחד עם השפית ניקי בי, מתכון חגיגי ומיוחד, קל הכנה ויצירתי, שניתן להכינו יחד עם הילדים כחלק מפעילות מהנה לחג. הנקניקיות על שיפוד צלויות במחבת ומוגשות לצד תפוח אדמה אפוי.

צילום ניקי בי

מצרכים (לכ-8 שיפודים):

280 ג’ נקניקיות קנאקרס של "מעדני יחיעם"

5 תפוחי אדמה

3-4 כפות שמן קנולה

1/2 כפית מלח

שיפודים (לפי מספר הנקניקיות באריזה)

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל- 210 מעלות. שוטפים היטב את תפוחי האדמה וחותכים לפלחים עבים. מפזרים את תפוחי האדמה בתבנית על נייר אפייה ומזליפים מעט שמן קנולה ומלח.
  2. אופים למשך כ- 40 דקות עד שתפוחי האדמה מזהיבים.
  3. משפדים כל נקניקייה על שיפוד ויוצרים חתכים באלכסון בכל נקניקייה לכל האורך וחותכים את השיפוד באורך הרצוי.
  4. מחממים מחבת פסים עם 2-3 כפות שמן וצורבים את הנקניקיות מכל הכיוונים.
  5. מגישים את הנקניקיות לצד תפוחי האדמה, בתוספת סלט ירקות רענן.

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('dfc1600f-4789-4788-9c5d-23e1272e1f7d','/dyncontent/2021/8/3/c4135ae5-3082-4fbb-bd74-5ac148ee4cb9.jpg',12777,'',525,78,true,43243);},7],[function() {setImageBanner('dfc1600f-4789-4788-9c5d-23e1272e1f7d','/dyncontent/2021/7/26/f393b752-947e-41c1-8d08-34d2d25e8857.jpg',13173,'',525,78,true,43243);},7]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה