$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('48b142c3-a730-4f68-84ae-6251202c41fb','/dyncontent/2021/4/11/798f10c7-a3ac-4c28-96b9-5c074ca5694c.jpg',12687,'',525,78,true,43241);},7],[function() {setImageBanner('48b142c3-a730-4f68-84ae-6251202c41fb','/dyncontent/2021/3/29/48ba71e6-250b-4e28-84e5-3021a4146c4b.jpg',12633,'',525,78,true,43241);},7]]);})

הינה מתכון שגם אופים מתחילים יצליחו להכין ואפילו יתאהבו בו מאוד, נאן הודי

נאן הודי צילום באדיבות סטודיו TEKA

רכיבים ל-6 מנות:

250 גרם קמח

125 מ"ל מים חמים

שמן זית 25 מ"ל

1/2 כפית מלח

הכנה: 

יוצקים את הקמח המנופה לקערה גדולה.

יוצרים גומה במרכז הקמח ומוסיפים את שאר המרכיבים.

לשים ביד או במעבד מזון עד לקבלת עיסה אחידה, מרדדים את הבצק לכדור, משמנים את הקערה בשמן זית ומכסים. מעמידים את הבצק לתפיחה במשך 10 - 15 דקות במקום חמים.

לאחר התפחה, מחלקים את הבצק ל 6 חלקים, מותחים כל מנה, ומרדדים בעזרת מערוך עד שהם דקים ככל האפשר.

מחממים מחבת על הכיריים ללא שמן ומניחים בה את הלחם.

כאשר בועות מתחילות להופיע על הלחם, הפכו אותו לבישול הצד השני. יש לחזור על הפעולה עם כל נאן.

מתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה