צילום אמיר מנחם

מרכיבים:

 

60 גר' סוכר לבן

ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('8519cb77-f752-4c84-a6bd-59913465d470','/dyncontent/2019/12/22/97dddb2c-b087-4970-a3bc-692db4735b87.jpg',9805,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('8519cb77-f752-4c84-a6bd-59913465d470','/dyncontent/2020/1/20/470fa316-a806-4e33-b0bb-bb1b5a356e76.jpg',10018,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('8519cb77-f752-4c84-a6bd-59913465d470','/dyncontent/2019/11/28/05956719-662f-411e-b1fb-61618867c3e2.jpg',9610,'',510,80,true,43242);},15]]);

60 גר' סוכר חום

150 גר שמן סויה

150 גר' דבש

2 ביצים

1 וחצי כוס קמח

1 כפית אבקת אפיה

1/2 כפית קינמון

1/2 כפית סודה לשתייה

קורט מלח

קורט ציפורן

1/2 כוס תה

גרידת תפוז מחצי תפוז

4 תפוחים מקולפים( גרנד) חתוכים לקוביות

 

אופן הכנה:

יש להכניס את כל המרכיבים לתוך קערה עמוקה, ולערבב היטב עד לקבלת מרקם אחיד וחלק, ולשפוך לתוך תבנית עגולה , להכניס לתנור בחום של 180 מעלות למשך 30 ל 35 דקות.