מתכון לרצועות אנטריקוט וירקות מוקפצים

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a562a77d-affb-4339-bb84-eaf127d9135c','/dyncontent/2021/7/26/dd324c25-0cc4-4163-b23a-e80821241dd0.jpg',13164,'',525,78,true,43241);},7],[function() {setImageBanner('a562a77d-affb-4339-bb84-eaf127d9135c','/dyncontent/2021/7/29/694d8f10-2c55-4c08-8d91-6c1a9d8b5a5b.jpg',12633,'',525,78,true,43241);},7]]);})

ארוחה שלמה במחבת- קבלו מתכון פשוט וטעים לרצועות אנטריקוט וירקות מוקפצים ברוטב צ'ילי שלא תרצו להפסיק לאכול!

מצרכים (2 מנות)

2 נתחי אנטריקוט טרי

1 בצל גדול

1 פלפל אדום

חצי כרוב לבן

2 גזר

שן שום כתושה

3 כפות שמן

3 כפות רוטב צ'ילי מתוק

כפית פפריקה

מלח ופלפל

צילום: יהלי אוזן 

אופן הכנה

  1. נחתוך את נתחי האנטריקוט לרצועות דקות
  2. נחתוך את הירקות גם כן לרצועות ארוכות: בצל, גזר, פלפל וכרוב
  3. נחמם מעט שמן במחבת ווק ונטגן בה את האנטריקוט במשך 2-3 עד שמוכן. נוציא לצלחת נקייה
  4. באותה מחבת נחמם שמן ונתחיל בהקפצת הירקות. תחילה את הבצל והגזר למשך מספר דקות. נוסיף שום ונערבב היטב
  5. לאחר מכן נוסיף את הפלפל האדום ואת רצועות הכרוב ונמשיך להקפיץ עד לריכוך הירקות
  6. נוסיף למחבת את רצועות האנטריקוט המוכנות ונתבל במלח ופלפל, פפריקה ורוטב צ'ילי
  7. נמשיך להקפיץ כ-5 דקות עד שהמוקפץ מוכן

נגיש לצד אורז לבן, בתיאבון!

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('282a9db3-96c2-4659-b830-3ca9594a2b35','/dyncontent/2021/7/26/f393b752-947e-41c1-8d08-34d2d25e8857.jpg',13173,'',525,78,true,43243);},7],[function() {setImageBanner('282a9db3-96c2-4659-b830-3ca9594a2b35','/dyncontent/2021/8/3/c4135ae5-3082-4fbb-bd74-5ac148ee4cb9.jpg',12777,'',525,78,true,43243);},7]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה