מתכון לפסטה ברוטב שמנת, בטטה ופטריות!

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('37bf7a1c-da6b-4e01-a0f9-ae1f3bc761b9','/dyncontent/2021/4/11/798f10c7-a3ac-4c28-96b9-5c074ca5694c.jpg',12687,'',525,78,true,43241);},7],[function() {setImageBanner('37bf7a1c-da6b-4e01-a0f9-ae1f3bc761b9','/dyncontent/2021/3/29/48ba71e6-250b-4e28-84e5-3021a4146c4b.jpg',12633,'',525,78,true,43241);},7]]);})

ארוחה חלבית, מנחמת וטעימה- בקלי קלות! הפעם נביא לכם מתכון לרוטב שמנת, בטטה ופטריות שיתאים נהדר לכל פסטה שתכינו

מצרכים (2 מנות)

חצי חבילת פסטה מבושלת מכל סוג

1 מיכל שמנת לבישול 15%

בטטה קטנה

חצי חבילת פטריות שמפניון

1 בצל

1 שום כתוש

2 כפות שמן

מלח ופלפל

קורט אגוז מוסקט

 צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה

  1. נכין את הפסטה על פי ההוראות ונניח בקערה
  2. נחתוך את הירקות לקוביות: בטטה, בצל ופטריות
  3. נחמם מעט שמן במחבת עמוקה ונשים את הבצל לטיגון קצר
  4. נוסיף את השום והבטטה ונמשיך לערבב מספר דקות, נוסיף את הפטריות
  5. נוסיף את השמנת ונערבב על אש בינונית עד לרתיחה, ננמיך לעוצמת להבה נמוכה ונבשל מספר דקות
  6. נוסיף מלח, פלפל ואגוז מוסקט ונתקן טעמים
  7. נכניס את הפסטה לתוך המחבת ונערבב 2-3 דקות עד לערבוב הרוטב. נגיש מיד

בתיאבון!

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה