אפיק גבאי

אביזרים:

מעבד מזון

רינג עגול

setImageBanner('0243885a-bd1f-4ba9-b21b-4a952df47afa','/dyncontent/2019/9/11/d9396b1c-7a47-4f5a-a3a3-6356e22d3c61.jpg',8973,'',510,80);

תבנית אפייה

נייר אפייה

 

מצרכים ל (3 גדולים או 5 בינוניים):

שמן זית כ- 3 כפות

3 פטריות פורטובלו חתוכות לקוביות

חצי כוס שבבי בצל מאסטר שף

1 קופסא שעועית אדומה מאסטר שף

1 כפית מלח

מעט פלפל שחור

1 כפית כמון

1 כפית פפריקה מתוקה

רבע כוס פירורי לחם מאסטר שף

חצי כוס פטרוזיליה

 

להגשה:

חסה

בצל סגול

פרוסות עגבנייה

2 כפות שמן זית

לחמניות המבורגר

צ'יפס קפוא

מיונז הולנדי מאסטר שף

רוטב צ'ילי מאסטר שף

 

אופן ההכנה:

  • מטגנים במחבת את הפטריות עם שבבי הבצל כ 2 – דקות.
  • מסננים מנוזלים את השעועית האדומה ומעבירים למעבד מזון עם התבלינים, הפטרוזיליה והפטריות טוחנים, מעבירים לקערה ומוסיפים תבלינים ופירורי לחם.
  • משמנים בספריי שמן נייר אפייה על תבנית ויוצרים קציצות המבורגר בעזרת רינג או בעזרת כפות הידיים ואופים בתנור כ- 20 דקות עד להשחמה.

 

* ליותר עסיסיות משמנים בספריי שמן לפני האפייה.

לאחר האפייה מרכיבים המבורגר עם הרטבים והירקות עם צ'יפס בצד.

 

בתאבון...!!