אפיק גבאי

אביזרים:

מעבד מזון

רינג עגול

ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('b162e934-cac6-4886-9e0a-2b0b3cc036c9','/dyncontent/2020/1/29/9fa32db1-0895-475b-ad33-fbf563acb6cd.jpg',10082,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('b162e934-cac6-4886-9e0a-2b0b3cc036c9','/dyncontent/2019/12/22/97dddb2c-b087-4970-a3bc-692db4735b87.jpg',9805,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('b162e934-cac6-4886-9e0a-2b0b3cc036c9','/dyncontent/2020/2/18/2bc42f5b-2b86-4386-b3d4-e8cda5bb3f45.jpg',10222,'',510,80,true,43242);},15]]);

תבנית אפייה

נייר אפייה

 

מצרכים ל (3 גדולים או 5 בינוניים):

שמן זית כ- 3 כפות

3 פטריות פורטובלו חתוכות לקוביות

חצי כוס שבבי בצל מאסטר שף

1 קופסא שעועית אדומה מאסטר שף

1 כפית מלח

מעט פלפל שחור

1 כפית כמון

1 כפית פפריקה מתוקה

רבע כוס פירורי לחם מאסטר שף

חצי כוס פטרוזיליה

 

להגשה:

חסה

בצל סגול

פרוסות עגבנייה

2 כפות שמן זית

לחמניות המבורגר

צ'יפס קפוא

מיונז הולנדי מאסטר שף

רוטב צ'ילי מאסטר שף

 

אופן ההכנה:

  • מטגנים במחבת את הפטריות עם שבבי הבצל כ 2 – דקות.
  • מסננים מנוזלים את השעועית האדומה ומעבירים למעבד מזון עם התבלינים, הפטרוזיליה והפטריות טוחנים, מעבירים לקערה ומוסיפים תבלינים ופירורי לחם.
  • משמנים בספריי שמן נייר אפייה על תבנית ויוצרים קציצות המבורגר בעזרת רינג או בעזרת כפות הידיים ואופים בתנור כ- 20 דקות עד להשחמה.

 

* ליותר עסיסיות משמנים בספריי שמן לפני האפייה.

לאחר האפייה מרכיבים המבורגר עם הרטבים והירקות עם צ'יפס בצד.

 

בתאבון...!!