מתכון לדג פיקנטי בתנור

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('9fcc4811-c509-4d34-ac2a-becb0e418304','/dyncontent/2021/4/11/798f10c7-a3ac-4c28-96b9-5c074ca5694c.jpg',12687,'',525,78,true,43241);},7],[function() {setImageBanner('9fcc4811-c509-4d34-ac2a-becb0e418304','/dyncontent/2021/3/29/48ba71e6-250b-4e28-84e5-3021a4146c4b.jpg',12633,'',525,78,true,43241);},7]]);})

מתכון לפילה דג בתנור ברוטב פיקנטי טעים שמכינים בקלי קלות!

מצרכים (2 מנות)

2 פילה דג אמנון/דניס

כף שמן זית

מלח ופלפל

כפית פפריקה מתוקה

1/2 כפית פפריקה חריפה

1/2 כפית כמון

שן שום כתושה

כפית ממרח אריסה

כף רוטב צ'ילי

 צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה

  1. נחמם תנור ל-200 מעלות
  2. בקערה נערבב את כל מרכיבי הרוטב: שמן זית, שום, תבלינים, אריסה וצ'ילי
  3. נכין תבנית ועליה נייר אפייה, נשים מעט שמן זית על הנייר ועליו נניח את הדגים
  4. נמרח את הרוטב על נתחי פילה הדג היטב כך שיצפה את כולו
  5. נכניס לתנור לאפייה ל-15 דקות עד שהדג מוכן

נגיש לצד אורז לבן או סלט, בתיאבון!

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה