מתכון לדג סלמון ברוטב פסטו

$(function(){setImageBanner('40c6cf87-0774-4675-a2de-c30268d16ec9','/dyncontent/2021/7/26/dd324c25-0cc4-4163-b23a-e80821241dd0.jpg',13164,'',525,78,false,43241);})

מחפשים איך לגוון את הדג שלכם לארוחה הבאה? הפעם נביא לכם מתכון לדג סלמון ברוטב פסטו ולימון שלא תרצו להפסיק לאכול

מצרכים (2 מנות)

2 נתחי פילה סלמון

כף שמן זית

שן שום כתושה

מיץ מחצי לימון

2 כפות ממרח פסטו

מלח ופלפל

 צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה

  1. נחמם תנור ל-200 מעלות
  2. בקערה נערב את מרכיבי הרוטב: שמן זית, שום, לימון, פסטו ומלח פלפל
  3. בתבנית עם נייר אפייה נניח את שני נתחי הסלמון
  4. נצפה כל חתיכה של דג ברוטב הפסטו
  5. נאפה בתנור במשך 15-20 דקות עד שהדג ורוד ומוכן

נגיש לצד אורז לבן, פירה או ירקות. בתיאבון!ה

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('e7474ded-8924-4fcf-88f4-b179d90713b7','/dyncontent/2021/7/26/f393b752-947e-41c1-8d08-34d2d25e8857.jpg',13173,'',525,78,false,43243);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה