צילום מיכאלו אנטולי

פרנץ טוסט

 

מרכיבים: (מנה אחת )

setImageBanner('18598b10-4ca9-4d13-a005-e825be1f9aeb','/dyncontent/2019/9/29/a94edf61-f363-46e0-8a8b-3de9e33f5c61.jpg',9189,'',510,80);

 

2 פרוסות לחם בריוש בעובי של 2 ס"מ 

1 כף חמאה ממוסת 

1/2 כוס שמנת מתוקה 

1/4 כוס חלב 

2 כפות סוכר חום 

2 ביצים 

 

אופן הכנה:

 

מערבבים  בקערה את החמאה, שמנת, חלב, סוכר חום והביצים 

טובלים  את פרוסות בריוש בבלילה ומטגן משני צדדים עד להשחמה של הפרנץ' טוסט. 

 

המלצת הגשה: רצוי להגיש עם סלט פירות, שמנת חמוצה, ריבה ואבקת סוכר. 

 

בתאבון...