צילום מיכאלו אנטולי

פרנץ טוסט

 

מרכיבים: (מנה אחת )

ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('1f3881c7-07ad-454d-a25b-994524d1297d','/dyncontent/2019/11/28/05956719-662f-411e-b1fb-61618867c3e2.jpg',9610,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('1f3881c7-07ad-454d-a25b-994524d1297d','/dyncontent/2019/12/1/968d85a2-2e18-4946-9b99-4093c05093d2.jpg',9625,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('1f3881c7-07ad-454d-a25b-994524d1297d','/dyncontent/2019/11/27/40fe7ede-ef79-4dfe-aa98-9385bba8be8e.jpg',9595,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('1f3881c7-07ad-454d-a25b-994524d1297d','/dyncontent/2019/12/8/490a40ab-5d35-4d73-bdab-fb7c82316d79.gif',9683,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('1f3881c7-07ad-454d-a25b-994524d1297d','/dyncontent/2019/12/5/6f7e85f8-c413-44a9-b416-0d7e7c21d126.jpg',9655,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('1f3881c7-07ad-454d-a25b-994524d1297d','/dyncontent/2019/12/3/12d005b8-146c-47dd-94d9-4548addd3423.jpg',9640,'',510,80,true,43242);},15]]);

 

2 פרוסות לחם בריוש בעובי של 2 ס"מ 

1 כף חמאה ממוסת 

1/2 כוס שמנת מתוקה 

1/4 כוס חלב 

2 כפות סוכר חום 

2 ביצים 

 

אופן הכנה:

 

מערבבים  בקערה את החמאה, שמנת, חלב, סוכר חום והביצים 

טובלים  את פרוסות בריוש בבלילה ומטגן משני צדדים עד להשחמה של הפרנץ' טוסט. 

 

המלצת הגשה: רצוי להגיש עם סלט פירות, שמנת חמוצה, ריבה ואבקת סוכר. 

 

בתאבון...