מרק ירקות חורפי ובריא!

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('f060ba89-b3ee-4309-b0ac-2c9ad2e80153','/dyncontent/2021/3/29/48ba71e6-250b-4e28-84e5-3021a4146c4b.jpg',12633,'',525,78,true,43241);},7],[function() {setImageBanner('f060ba89-b3ee-4309-b0ac-2c9ad2e80153','/dyncontent/2021/4/11/798f10c7-a3ac-4c28-96b9-5c074ca5694c.jpg',12687,'',525,78,true,43241);},7]]);})

אין כמו מרק חם בימי החורף! הפעם קבלו מתכון למרק הירקות טעים ובריא- שלא תוכלו להפסיק לאכול

מצרכים (6-8 מנות)

1 בצל גדול

1 גזר

1 קישוא

1 קולורבי

1/4 כרוב לבן

4-5 פרחי כרובית

4-5 פרחי ברוקולי

1/2 דלעת

1 בטטה קטנה או תפוח אדמה

שורש סלרי

3-4 עלי סלרי

8-10 פטריות שמפניון טריות

1 ליטר מים רותחים

2 כפות שמן

מלח ופלפל

כף אבקת מרק

כפית כורכום

צילום: יהלי אוזן 

אופן הכנה

  1. נקצוץ מראש את כל הירקות לקוביות קטנות, את שורש הסלרי נשאיר שלם. נקצוץ את גבעולי הסלרי קטן ואת העלים נשמור
  2. נחמם מעט שמן בסיר גדול ונטגן בו תחילה את הבצל עד שיהיה שקוף ורך, נוסיף גזר ונמשיך בטיגון 2 דקות
  3. לאחר מכן נוסיף את כל הירקות למעט קישוא, פטריות וסלרי
  4. את הקישוא והפטריות נטגן בנפרד במחבת עם מעט שמן
  5. נוסיף את המים הרותחים והתבלינים וננמיך את האש ללהבה נמוכה. נוסיף את הפטריות, הקישוא ועלי הסלרי וניתן למרק להתבשל כ-45-50 דקות עד שמוכן

נגיש מיד, בתיאבון!

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה