היום, 27 בפברואר, חובבי התותים חוגגים את יום התות הבינלאומי! כי מי לא אוהב תותים? לכבוד המאורע אנחנו ב'באר שבע נט' דאגנו לכם למתכון טעים וקל להכנה עם תותים! קינוח שכבות פירורים, קצפת ותותים שלא תוכלו להפסיק לאכול.

 

מצרכים

ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('7cd7cbcc-6899-4bbc-9952-76e096e126ed','/dyncontent/2020/3/25/23e55180-e8c1-4bfd-80e5-e6fcb5be4f9b.jpg',10526,'',510,80,true,43242);},15],[function() {setImageBanner('7cd7cbcc-6899-4bbc-9952-76e096e126ed','/dyncontent/2020/3/15/c0066c06-70a5-4856-8672-cea4c249d60f.jpg',10469,'',510,80,true,43242);},15]]);

שרוול פתיבר בטעם וניל

100 גרם חמאה

1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה

כף אינסטנט פודינג וניל

שליש כוס סוכר

חבילת תותים

גביעים/כוסות מתאימים לקינוח

 

אופן הכנה

  1. שברו את הפתיבר לפירורים דקים (ניתן להשתמש במעבד מזון או לשבור באופן ידני)
  2. המיסו חמאה במיקרוגל
  3. ערבבו את החמאה עם הפירורים כך שיכסו את כולם
  4. במיקסר הקציפו יחד שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וסוכר עד שיתקבל קרם יציב
  5. חיתכו את התותים לחתיכות גסות
  6. הרכיבו את השכבות בתוך כל גביע: שכבת פירורים, שכבת תותים, שכבת קצפת, שכבת פירורים, שכבת תותים ושכבת קצפת. סיימו עם שני תותים בכל גביע!

 יום התות שמח!

צילום: יהלי אוזן

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]