לחגוג את חג הפסח עם קציצות כרישה "פראסה"

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('7e0d3095-821c-4151-8afe-fdd102d6627a','\u003ciframe src=\u0027https://campaignsb.i-in.co.il/banners/sami/2021/july/tikshoret_hazutit/boy/300x100/300x100.html\u0027 width=\u0027525px\u0027 height=\u002778px\u0027 style=\u0027overflow:hidden\u0027 scrolling=\u0027no\u0027 seamless=\u0027seamless\u0027\u003e\u003c/iframe\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=12790\u0026AreaId=43241\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 style=\u0027width:525px;height:78px\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},7],[function() {setImageBanner('7e0d3095-821c-4151-8afe-fdd102d6627a','/dyncontent/2021/7/11/08bf2379-2125-41bd-8db0-675e883817e6.jpg',12819,'',525,78,true,43241);},7]]);})

בכל שנה בחג הפסח הנשנוש הכי טעים בשולחן החג מבחינתי הוא לא אחר מקציצות "פראסה " זה הטעם של הבית , זה מאכל הדגל של כל התורכים והספרדים. אבל כולם יכלים להכין אותם ואני מבטיחה לכם שאחרי שתכינו אותן פעם אחת, תאמצו אותן כל השנה .

מצרכים לקציצות:

1/2 קילו בשר טחון

2 יחידות כרישה - חתוכות לטבעות, מבושלות ומסוננות

1 כוס פטרוזיליה טריה וקצוצה

1 ביצה 

1/4 כוס קמח מצה

1 כפית מלח 

1 כפית פלפל שחור גרוס 

1 כפית אבקת אפייה

 depositephoto קציצות פראסה

לטיגון:

1 בקבוק שמן 

אופן ההכנה:

קודם שוטפים את עלי הכרישה ומבשלים 40-60 דקות, עד לריכוך מלא של הירק.

מקררים את הכרישה, סוחטים היטב מנוזלים וקוצצים דק

לקציצות:

  1. בקערה מניחים את כל מרכיבי הקציצות ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
  2. יוצרים מן העיסה קציצות שטוחות מעט.

לטיגון:

  1. במחבת מניחים את שמן הקנולה עבור טיגון חצי עמוק ומחממים.
  2. מניחים את הקציצות בשמן ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה.
  3. מניחים את הקציצות על נייר סופג.

בתאבון וחג שמח 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('83ba512c-ec37-48df-91db-57534fbc3e7e','/dyncontent/2021/7/11/08bf2379-2125-41bd-8db0-675e883817e6.jpg',12819,'',525,78,true,43243);},7],[function() {setImage('83ba512c-ec37-48df-91db-57534fbc3e7e','\u003ciframe src=\u0027https://campaignsb.i-in.co.il/banners/sami/2021/july/tikshoret_hazutit/boy/300x100/300x100.html\u0027 width=\u0027525px\u0027 height=\u002778px\u0027 style=\u0027overflow:hidden\u0027 scrolling=\u0027no\u0027 seamless=\u0027seamless\u0027\u003e\u003c/iframe\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=12790\u0026AreaId=43243\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 style=\u0027width:525px;height:78px\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},7]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה