כרעי עוף בהדרים

$(function(){setImageBanner('214cc2b7-e264-4c49-915c-8f7704f47dc8','/dyncontent/2025/2/3/eb764ea9-dd50-45cd-a894-1b1353648927.jpg',18994,'עיריה 0225 יהודה לוי אייטם',525,78,false,43241,'Image','');})

חקלאי גרנות המתמחה בגידול פירות הדר ואבוקדו ומשווקת פירות וירקות
לרשתות המזון, מתכון מרהיב וחלומי, של כרעי עוף עם הדרים הנאפים בתנור. שילוב טעמי העוף עם פירות
ההדר יוצרים מנה משגעת וטעימה במיוחד. המתכון קל הכנה ומתאים כמנה עיקרית

צילום הדס ניצן

מצרכים (לכ-5 מנות): 5 יחידות כרעיים עוף

1/2 אשכולית אדומה פרוסה

2 תפוזים קלופים ופרוסים

1 קליפה מגורדת משני תפוזים 2 כפות רוטב סויה 2 כפות סילאן

אופן ההכנה: בקערה משהים יחד למשך מספר שעות את העוף יחד עם גרידת התפוז, רוטב הסויה והסילאן.

בתבנית אפייה מסדרים שכבה של פירות הדר פרוסים ומניחים מעליהם את העוף.

מפזרים פרוסות הדרים מעל הכרעיים, מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך שעה.

מסירים את נייר האלומיניום ומשאירים להזהבת העוף למשך כ-20 דקות נוספות.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('85bd753d-0a67-4dd0-80cb-0a47b39e7cfe','/dyncontent/2024/12/15/9d8d2386-821e-41e6-8d2c-0cea317f3fe9.jpg',18362,'קפאסה 0924 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה